Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak effektíven...

Hogyan tanuljak effektíven angolul?

Figyelt kérdés

Jelenleg A2-es szinten vagyok, de szeretnék fejlődni, mivel nyelvtudás szinte mindenhova kell. Viszont nem tudom, hogy hogyan álljak neki. A jelenlegi "tudásom" se konkrét tanulásból jött, ezért teljesen elvagyok akadva. Nagy negatívum, de lehetőleg tanár nélkül szeretnék.

16/F

2023. ápr. 6. 18:48
 1/3 anonim válasza:
Én egy valamit tudok ajánlani, ha tanárt nem szeretnél, az pedig a Duolingo nevű app. Én németet tanulok rajta, de az angolt is nagyon jól lehet vele gyakorolni, fejleszteni, ha elég időt szánsz rá.
2023. ápr. 6. 19:21
 2/3 anonim válasza:

Nekem a Duolingo nem vált be.

Angol film/sorozat + vettem olyan könyvet ami magyar/angol és van ebook youtubeon hozzá. Elolvastam magyarul egy fejezetet utána elolvastam ugyan azt angolul és közben hallgattam is. Ilyen volt pl az Állatfarm

2023. ápr. 6. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha csak A/2 szinten vagy, én inkább lebeszélnélek a tanár nélküli tanulásról. Fontos ugyanis a helyes kiejtés elsajátítása, s ehhez kell, aki korrigálja a kiejtési hibáidat.
2023. ápr. 7. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!