Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolosok,jól fordítottam...

Angolosok,jól fordítottam magyarra?Ti miken változtatnátok?

Figyelt kérdés

Who is it?

Ki az?

Pizza delivery

Pizza pizzaházhozszállítás

I’m upstairs.Please come on in.I’ll be there in a minute

Az emeleten vagyok.Kérem jöjjön be.Egy perc és ott leszek

Ma’am,can you see up there?

Asszonyom, lát ott fent?

I have my phone.I can see from its light

Van telefonom,látok a fényétől

Crap! I should tell her that I am achluophobic

Francba,el kell neki mondanom neki,hogy félek a sötétben(ezt átalakítottam egy kicsit)

Shit!It’s starting

Francba,kezdődik

Ma’am,I need to go

Asszonyom,mennem kell

She is taking a hell lot of time

nagyon sokáig van távol

I’ll be back when the power comes back

Visszajövök,ha újra lesz áram

I got to leave,like now

El kell mennem,most

May be she is downstairs?

talán a földszinten van?

2022. okt. 19. 15:51
 1/4 anonim válasza:
81%
Szerintem igen, viszont a pizza delivery-nek jó lenne a pizza futár is, az magyarosabb, általaban azt használjuk. :)
2022. okt. 19. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
38%

Acrophobia is a mental health condition in which the individual experiences an intense fear of heights.

Crap! I should tell her that I am achluophobic - Francba! El kéne neki mondanom, hogy félek a magasságtól (tériszonyos vagyok).

#1-es a pizza delivery nem pizza futár sehol (max a pizza delivery guy/driver stb). Pizza delivery - a service provided by some pizza restaurants whereby pizzas are delivered to customers who have placed orders by telephone. Szóval jó az a mondat, de elég annyi is hogy pizza kiszállítás (nem feltétlen házhoz)

Plusz annyi, hogy nem tudom hova kellenek ezek a mondatok de a shit az inkább a picsába vagy valami ehhez hasonló

2022. okt. 19. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
#2-es vagyok félreolvastam az achluophobic szót, jól fordítottad azt a mondatot, csak Acrophobia-t olvastam
2022. okt. 19. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia,az egyik nem jó teljesen! I have my phone: Nálam van a telefonom.
2022. okt. 20. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!