Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tudnám "megtanulni" a...

Hogy tudnám "megtanulni" a német akcentust?

Figyelt kérdés

Néztem videókat de csak az angol mondatokat pl az angol TH nincs magyarba így annak a német kiejtését nem tudom magyarba alkalmazni és a double v németbe v az se mivel az ugyan olyan a magyarba mint a németbe .

Próbáltam kicsit ilyen ich-et pl isch-nek ejteni megy is de most nem lehet ezzel az sch-val minden szavat mondani Zurüch-et zurüsch maximum meg a hasonló szavak de pl ők az r-t is máshogy ejtik stb

2022. okt. 3. 20:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%

De nem érted, hogy a németen NINCS német akcentus? :-DDD

Amúgy meg mi értelme lenne pl. franciául vagy angolul német akcentussal beszélni...? Ez valami perverzió? :-D

2022. okt. 4. 14:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Haggyatok a kerdezöt, meg ezt a kerdest, a kerdezö valoban egy idiota, aki a magyarral sincs tisztaban, es olyanokkal vitatkozik, akik nemet nyelvterületen elnek, es jol kiismerik magukat a nemet nyelvben.
2022. okt. 5. 07:50
 23/23 A kérdező kommentje:
22# ok
2022. okt. 5. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!