Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyi idő körülbelül német...

Mennyi idő körülbelül német tanárral B2 szinten megtanulni németül?

Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem tőled függ a legjobban, mivel akar milyen jo a tanár ha nem tanulsz akkor egy örökkévalóság is lehet.
2022. júl. 20. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem mindegy, hogy annyiból áll a tanulàsod, hogy elmész heti kétszer, megcsinálod a feladatokat és annyi vagy pedig minden nap foglalkozol vele egyedül is, esetleg mellette videót/filmet nézel, olvasol stb.
2022. júl. 20. 23:25
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Ezt mind fogom csinálni mellé.
2022. júl. 20. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
2 év
2022. júl. 21. 06:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem fél év alatt sikerült, hozzáállás kérdése, na meg hogy milyen a tanár
2022. júl. 21. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Érzék kérdése, tanár kérdése, rászánt idő kérdése. Nekem német után az angol főleg egyedül, de nagyon maximális befektetéssel 3 év volt, gimi alatt. Én azért mondanék 3 évet a németre is, mert szerintem nem elég megtanulni valamit, hanem be is kell gyakorolni, hogy automatikusan menjen. Nekem az angol sajnos csak annyira sikerült, hogy meglegyen pont érettségi előtt a nyelvvizsga, amúgy sajnos csapnivalóan tudok angolul. Filmeket, sorozatokat többnyire megértek, de rossz a nyelvtanom, a szókinccsel kevésbé van baj. De nekem az angol nagyon nehezen is ment, viszont neked lesz tanárod, akit le is válthatsz, ha nem érzed a fejlődést. A németet én logikusabb nyelvnek mondanám, jóval egyszerűbb kiejtéssel, így a 2 év sem lehetetlen, de mint írták már mások is meg én is említettem, azért ez eléggé több tényezőtől is függ.
2022. júl. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!