Van olyan ami nekem megoldas lehet az angolra 35 evesen?
Figyelt kérdés
Irni egesz jol tudok. A beszeddel van gondom es a nyelvtannal. Nagyon lassan megy, gondolkozom :( fontos lenne megtanulni. Most magantanarral probalkozom.2022. aug. 28. 23:33
1/7 anonim válasza:
Hat en evekig minden filmet angolul neztem felirattal. Pl a nyelvtan meg szabalyok magolasa semmire nem jo
De ha hallasz egy csomo kesz mondatot, tudat alatt rogzul. Pl akarsz vmit mondani es nem vmi szabaly jut eszedbe, hanem h tenyleg a filmben is azt mondtak akkor az jo lesz nekem
2/7 anonim válasza:
Brraking bad, tronok harca , michael palin aroundvthe eorld, simpsons akarmi, v nezflixed cuccok
3/7 anonim válasza:
A beszédet elsősorban magántanárnál tudod jól elsajátítani, aki visszajelzést nyújt a kiejtésedről és kijavítja a hibáidat. A hallás utáni szövegértést angol nyelvű filmekkel a legkönnyebb fejleszteni. A nyelvtant pedig nem magolni, hanem gyakorolni kell, rengeteget. Szerezz be nyelvtani gyakorló munkafüzeteket, például a Cambridge munkatankönyv-sorozata: 1. Essential Grammar in Use, 2. English Grammar In Use, 3. Advanced Grammar in Use kiváló erre a célra. (Nem olcsó, de valamit valamiért.)
4/7 anonim válasza:
Nem lehet megúszni gyakorlás nélkül. Keress tanulótársakat, akikkel csak angolul beszélgettek, és igyekezzetek lehetőleg nem kiesni a szerepből, hogy most nem tudtok magyarul.
5/7 anonim válasza:
Ez jó (igazából nem, ez nagyon elkeserítő), hogy van aki a nyelvtannal kapcsolatban csak a magolást tudja elképzelni. Ez már az emberiség hanyatlása.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos en filmekkel annyit ertem el hogy jobban megertem. Igen most ez jôn magan tanar es gyakorlas . Koszonom a kommenteket
2022. aug. 29. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!