Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelentenek ezek az angol...

Mit jelentenek ezek az angol kifejezések, és hogy hívjuk ezeket az nyelvtanban?

Figyelt kérdés

1. Come Up

2. Come up with

3. Come in

4. Come out

5. Come on

6. Come down

7. Come down on

8. Come across

9. Come over

10. Come át

11. Come back

2022. júl. 29. 16:34
 1/5 A kérdező kommentje:
A 10. pontosan "Come at".
2022. júl. 29. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ajánlott szakirodalom: Longman Phrasal Verbs Dictionary. Ebben a következő számú jelentést adják ezekre a kifejezésekre: Come up: 20, Come up with: 2, Come in: 17, Come out: 23, Come on: 12, Come down: 12, Come down on: 1, Come across: 4, Come over: 9, Come at: 3, Come back: 5. Nem gondolhatod komolyan, hogy ezeket mind begépelje valaki neked. Szerezz be egy ilyen szótárt, vagy a neten keress rájuk valamelyik online egynyelvű szótárban (pl. Collins).
2022. júl. 29. 18:41
 3/5 A kérdező kommentje:
A szavak elsődleges jelentését kérem. Nem hinném, hogy azt nagyon dolog begépelni.
2022. júl. 29. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: Hidd el nekem, ezeknek a kifejezéseknek nincsen "elsődleges" jelentésük. Én éltem Nagy-Britanniában, és egészen biztos vagyok benne, hogy például a "come up" kifejezést hallottam az említett Longman-szótár tizenhetedik jelentésében használni. Minden a szövegkörnyezettől függ. Önmagukban ezek a kifejezések többségükben lefordíthatatlanok.
2022. júl. 29. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem hinném, hogy azt nagyon dolog begépelni."

Nem hinném, hogy nagy dolog kiszótárazni. [link]

2022. júl. 30. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!