Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolt vagy németet tanuljak?...

Angolt vagy németet tanuljak? Szeretnék kimenni dolgozni majd valamikor külföldre. Hovonta szeretnék hazajárni. Melyik a hasznosabb?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha küldföldre mész, és havonta haza szeretnél járni, akkor nyilván a német lenne a nyerő, és a célország pedig Ausztria. Másképp nem jön ki a matek.
2022. jún. 18. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Németországban van a legtöbb munka. EU motorja.

Így a német nyelvet ajánlanám.

2022. jún. 18. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Spanyol nyelvet tanulj mert én spanyol nyelvet fogok tanulni amikor megengedik szüleim. Nagyon tetszik spanyol nyelv és várom hogy megtanuljak spanyol nyelven egy spanyol nyelvet tanító tanártól már néztem videókat csináltam ejersisios nevű feladatot és tudok pár szót és képzeljétek ofőm segített találni spanyol becevenet amikor egyszer sírtam és megvigasztalt és talált nagyon menő spanyol becenevet és az osztálytársaimnak is tetszik és Mártísszimának hív mindenki.
2022. jún. 18. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Ha havonta szeretnél hazajárni, akkor szerintem is a német. De az angol nem hagyható el szerintem, ahogy nézem az álláshirdetéseket szinte mindenhol elvárás.

Mártírka: semmi köze a válaszodnak a kérdéshez és őszintén már senkit nem is érdekel.

2022. jún. 18. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Az egy dolog, hogy szeretnél külföldön dolgozni, de milyen területen?

Mert burkolóként vagy hentesként tényleg a német a nyerő, de ha az IT-szektor a cél, akkor Németországban és Ausztriában is jobban jársz, ha jól megy az angol, de németül csak éppen vartyogsz valamennyit.

Milyen munkakörben szeretnél külföldön dolgozni?

2022. jún. 18. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Spanyol nyelv az első három legesbeszéltebb nyelvek egyike meg hát én tanulok angol nyelvet meg német nyelvet és angol nyelvből hármas lettem német nyelvből négyes lettem de spanyol nyelvből biztos ötöst adna spanyol nyelvet tanító tanárom és ezért ajánlom kérdezőnek hogy ő is inkább spanyol nyelven tanuljon.

2022. jún. 18. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Angol
2022. jún. 18. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha havonta akarsz hazajarni, akkor nem fogsz az idegen nyelvvel fejlodni. Akarhanyszor hazajosz, ket fokkal visszaesik a tudasod.
2022. jún. 19. 05:57
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Spanyolországból az út magyarországra repülőgéppel két óra és ez rövid idő mert két óra budapestről elmenni szegedre és van aki mindegyik napon budapestről elmegy szegedre ezért lehetne naponta utazni spanyolország és magyarország között akár naponta ha van bérletedrepülőgépre akkor ingyen utazhatsz vagy olcsón hazajöhetsz szüleidet meglátogatni de előtte meg kell tanulnod spanyol nyelven amiszebb és hasznosabb mint angol vagy német.
2022. jún. 19. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!