Milyen nyelve(ke)n tudtok?
Figyelt kérdés
Most a "tudás" annak számít, hogy ismered a múlt, jelen idő(ket) és ki tudod fejezni magad egészséges mondatokban.
A "tanulás" gondolom egyértelmű.
Az "általános iskolában tanultam de azóta csak arra emlékszem, hogy 'kutya" nem számít.
Ha egyen se, azt is írjátok le!
2022. jún. 16. 19:50
11/16 franciasrac válasza:
Francia anyanyelvi szinten, angol folyamatosan, német és magyar eléggé érthetően, nincs tervem mást tanulni mielőtt jól beszéljem ezeket
12/16 anonim válasza:
Angol nyelvterületen élek, így az angol alap. Emellett tanulok olaszul és szlovákul, valamint az ír tudásomat csiszolom
13/16 anonim válasza:
angol közel anyanyelvi szinten, német és orosz
14/16 anonim válasza:
Te #4, ha te írtál az általam a #6 alatt javasolt latin fordításnál segítségképpen ott utoljára, akkor lóizét sem tudsz latinul. És nyilván a többi is csak ilyen öntömjénezés a semmire. Még jó, ha magyarul középiskolás irodalom és nyelvtan közepes/közepes szinten vagy.
15/16 anonim válasza:
16:05-ös!
Ha annyira okos vagy, akkor miért nem fordítottad le magadnak azt a latin mondatot?
16/16 anonim válasza:
Csak azért, mert én nem tudok latinul, de én nem is hazudom azt, hogy tudok, de magyarul annyit igen, hogy az merő értelmetlenség, ami oda van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!