Ki találta azt ki, hogy az angol a világ legkönnyebb nyelve?
Ez így ahogy van, hülyeség. Én például kifejezetten nehéznek érzem az angolt. Vannak szavak, amiket napokig magolnom kell, míg belemegy a fejembe. A nyelvtana is zavaros, egyáltalán nem könnyű, sőt kifejezetten nehéz.
Ezzel szemben a kínai nyelv, amit a világ egyik legnehezebbjének mondanak, kifejezetten könnyű nyelv. Az írása pofonegyszerű, csak rajzolgatni kell a jeleket. A nyelvtana is egyszerű, nincs benne ragozás.
A kínai jeleketet villámgyorsan meg tudom tanulni, az angol szavakat meg napoig magolom.
Nem tudom, ki volt az, aki ezt a hülyeséget elterjesztette, hogy az angol a világ legkönnyebb nyelve, de nagy hülyeséget mondott.
Van, akinek könnyű az angol, de NEM egzakt módon a legkönnyebb
Reliable, reluctant, reputation - ezeket a nehéz szavakat magolom. Baromi nehéz őket megjegyezni.
Ezzel szemben hamar megtanultam lerajzolnk például a kínai 熊猫 (Xióngmāo) vagy a 我爱你 (Wǒ ài nǐ) szavakat.
Baromi nehéz az angol!
Nem dicsekszem, mert a kínaira nem adnak érettségi bizonyítványt.
Az angolt kellene bevágnom, de rohadt nehéz.
Biztosan lehet rajtam segíteni, ha mást meg tudok tanulni, akkor ezt is.
Jó rendben. Megfogadom a tanácsodat. Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!