Miért a Spanyol a világ legkönnyebb nyelve?
Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 11:45
2/8 klopusz válasza:
Miből gondolod, hogy könnyű?
Egyik gyerekem azt tanulta gimnáziumban. Egy éven át a "subjuntivo" nyelvtannal foglalkoztak, mert iszonyatosan bonyolult a használata és legalább tíz fajtája van.
3/8 anonim válasza:
Ezt azért vitatnám, hogy a legkönnyebb lenne. Francia tanulmányaim alapján írom, hogy a latin nyelvekben elég nehéz a ragozás, illetve a szavaknak is neme van, amit szintén nehéz megtanulni.
A lovári például sokkal könnyebb lehet mint a spanyol, mivel fél év alatt középfokú nyelvvizsgát lehet belőle szerezni. De ha beszélt világnyelvekről van szó, az angol lehet a legkönnyebb. Nyelvtana is egyszerűbb, mint a spanyol, a szavaknak nincs neme, illetve lassan már a csapból is ez folyik rád.
4/8 anonim válasza:
Volt spanyol szakosként mondom, hogy egyàltalàn nem a vilàg legkönnyebb nyelve.
5/8 anonim válasza:
Ezt honnan veszed, hogy az a legkönnyebb? Amúgy minden relatív.
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem könnyű. Az angol sem a világ legkönnyebb nyelve, pedig az azért érezhetően sokkal egyszerűbb.
7/8 A kérdező kommentje:
Jól van naaa! Én csak olvastam és hallottam régebben. Csak arra lettem volna kíváncsi hogy miért is könnyű? De amúgy sztem se az :)
2019. okt. 18. 13:44
8/8 anonim válasza:
Kinek a legkönnyebb?
Egy olasznak biztos. Másnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!