Alapfokú nyelvtudást középszintűként eladni?
Jelentkeztem egy állásinterjúra, sanszos, hogy behívnak, mivel elég spéci tudás kell hozzá, ami nekem megvan, ráadásul kisebb vidéki városban. Nem is ez a lényeg, hanem hogy minimum közép, de inkább felsőfokú német nyelvtudás kell, amit főleg írásban kell használni. Nekem jelenleg alapok körül van, de aktívan tanulom. Angol felsőfokúm, emellett spanyol középfokúm van, amely utóbbit teljesen egyedül tanultam, még 10 évvel ezelőtt.(Szóval nyelvet tanulni tudok.)
Milyen jó taktikák vannak, amik profibbnak tüntetik fel a tudást, jobban el tudom adni magam? (Nyilván kihangsulyoznám, hogy folyamatosan tanulom, és célom elerni a magasabb szintet.)
Szerintem is úgy tutod, ha a szakmai részre rámész és begyakorolsz pár fordulatot, részletet. Azért ehhez a szükséges, hogy bármiről tudjál azért beszélni, ha úgy adódik, de alapvetően úgyis szakmai dolgokat fognak kérdezni.
Menj végig a sablonos interjú kérdéseken és készülj fel rájuk. (Még magyarul sem könnyű, szóval nem ciki, ha gyakorolsz rá.)
"Annyi, hogy a tolmácsgépet németre állítod. Nem nagy kunszt ;-)"
A legjobb módszer arra, hogy csupa hülyeséget írj és beégesd magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!