Alapfokú nyelvtudást középszintűként eladni?
Jelentkeztem egy állásinterjúra, sanszos, hogy behívnak, mivel elég spéci tudás kell hozzá, ami nekem megvan, ráadásul kisebb vidéki városban. Nem is ez a lényeg, hanem hogy minimum közép, de inkább felsőfokú német nyelvtudás kell, amit főleg írásban kell használni. Nekem jelenleg alapok körül van, de aktívan tanulom. Angol felsőfokúm, emellett spanyol középfokúm van, amely utóbbit teljesen egyedül tanultam, még 10 évvel ezelőtt.(Szóval nyelvet tanulni tudok.)
Milyen jó taktikák vannak, amik profibbnak tüntetik fel a tudást, jobban el tudom adni magam? (Nyilván kihangsulyoznám, hogy folyamatosan tanulom, és célom elerni a magasabb szintet.)
Igen. Hogy hogyan lehet eladni kicsit magasabb szintűként.
De közben rajöttem. Rafekszem a szakmai részre és hogy az oneletrajzomrol tudjak jól beszélni. Ha az megy, akkor nagy gond szerintem nem lesz. A szakma fontosabb, mint a tökéletes nyelvheylyesseg, legalábbis eddig ez volt a tapasztalatom. Ha itt is ez van, akkor meg tudom csinálni.
sehogy nem lehet eladni, hogy kérdezhetsz ekkora ostobaságot?
ha nem tudod, rögtön kiderül, és a hr-es tuti szóban is interjúztat németül.
ha annyira jól tudsz angolul és spanyolul, miért nem ennek megfelelően helyezkedsz el? nem hiszem, h. csak németes állások vannak.
Nincs problémám. Ezek szerint nem olyan fontos a nyelvtudás kint a szakmai rész.
Vagy túl fiatalok vannak itt gykn, vagy nem tudom, de túl sok munkatapasztalat nem lehet. Én simán elmondom bárkinek logisztikán belül, ha megmutatja mihez ért, meg milyen tapasztalata van, hogyan adja el a kevés tapasztalatát jól. Volt már operatív beszerzo aki egy egész komoly logisztikai projekt mérnöki pozíciót nyert el a tanácsaimnak hála. Gondoltam, itt a nyelvtanulason belül olyanok lesznek akik értenek ehhez, a nyelvtudás is csak tudás. Na mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!