Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van élet angol nélkül?

Van élet angol nélkül?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy németből megvan a nyelvvizsgám és le is érettségiztem, viszont így az angolt sajnos nagyon elhanyagoltam. Nincs elég időm már az egyetemig angolból sok mindent csinálni. A kérdésem tehát, hogy mit gondoltok ez mennyire fogja megnehezíteni az életemet? Muszáj lenne csinálnom valamit, vagy ragad rám annyi angol amennyivel boldogulok?

2022. máj. 9. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Hm, belém meg a hugomba is azt szajkoztak már kiskorúnk óta hogy az angol milyen fontos (anyukám amerikaba járt egyetemre, neki a nővére és az anyukája meg most is kint laknak) angol oviba jártunk, és altalanosba olyan szakra ahol több angol volt. Én mondjuk nagyon szerettem, és mégis lett a középfokúm utána meg a felső. A hugomnak nincsen meg, és nem is érdekli annyira de még meglehet, meg csak 15 éves most, és azért egy b1 szintén beszel úgy. De pl, az exemet úgy vették fel anno jogi egyetemre hogy az angol nyelvvizsgajan megbukott és csak egy német kozepfoku volt neki. Az ha van egy német nyelvvizsgad önmagában tokjo, mert látszik hogy nem vagy hülye a nyelvekhez, de wn azt javaslom kicsit gyúrj rá az angolra, egy kozepfokra ott is, hogy legyen változás szokincsed és használd a nyelvtant. Orvosin latin is lesz ami nagyon nehéz szóval nem hiszem hogy jó ötlet azt az angollal meg keverni
2022. máj. 14. 00:30
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Na. Én pont nemrég szereztem nyelvvizsgát angolból, elsőbés utolsó nyelvvizsga...

Németet kellett tanulnom sajnos gimibe, de többet biztos nem foglalkozok vele, rémes..

2022. máj. 14. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!