2/10 anonim válasza:
Nem tudom, ki pontozta le az első választ, tényleg ez a 20 questions mefelelője, azzal a kiegészítéssel, hogy ott legfeljebb 20 kérdésből ki kell találni a megfejtést (a klasszikus barkochbában nincs ilyen limit).
Ha valakinek esetleg azzal lenne gondja, tényleg így kell írni, és valóban zsidó eredetű játék (a legenda szerint Bar Kochba egy kitépett nyelvű és levágott kezű áldozattól úgy tudta meg, kik voltak a támadói, hogy eldöntendő kérdéseket tett fel neki, amire fejrázással tudott válaszolni).
3/10 anonim válasza:
El vagytok tévedve. A 20 questions egy ismerkedős/flörtölős játék.
5/10 anonim válasza:
Nagyon hasonlo a “Who/what am I” talalosjatekhoz.
7/10 anonim válasza:
#3, hat Igen…. 20 even aluliak mint jatek/isnerkedes alatt ismerik. Viszont a 20+ eveseknek van tobb altalanos tudasa es intelligenciaja.
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem akar rengeted 20 éven felüli nulla intelligenciával rendelkező :D
2022. ápr. 25. 10:16
9/10 anonim válasza:
Kerdezo, azert erdekes, mar 10 evesen a 70’s evekben tudtuk mi az a barkochba, mamar sok felnottnek fogalma sincs. A tanitas le van butitva, az egyetemeken is, az emberek beerik a Tinderrel. Csak eleg itt a kerdeseket olvasni.
10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem még az évezred elején is volt társasjátékozás.
2022. ápr. 26. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!