Hogyan tanulhatnék meg kínaiul?
Az egyetemem Konfuciusz Intézetében kezdtem el kínaiul tanulni szabválként. Az összes kurzust (4) végigjártam, viszont így is csak egy alap szintre sikerült eljutnom. Nagyon lassan haladtunk, minden félévben más tanár tanított minket más könyvből, illetve létszámhiány miatt nem is indult el a kurzus minden félévben. Mikor beszéltem velük segítőkészek voltak és mondták, hogy nagyon szívesen adnak nekem tankönyveket, de további kurzusokra vagy egyetemen kívüli tanfolyamra csak nagyobb számú érdeklődő esetén van lehetőség (ami eddig nem volt).
Részt vettem az ELTE Konfuciusz Intézet egyik online tanfolyamán is, de hasonló tapasztalatot szereztem és nagyon nem tetszett a tanfolyamon használt nyelvkönyv (Kínai nyelvkönyv magyaroknak).
Vidéken élek, így helyben más lehetőség nincsen. Maximum online tanfolyam jöhet szóba, illetve magántanáron is gondolkoztam, de azt elég drágának találom és szívesebben is tanulok csoportban.
Néztem külföldi ösztöndíjakat, viszont eddig sajnos mindegyikről lecsúsztam vagy a határidő vagy a követelmények miatt.
Tudtok esetleg valami lehetőségről, ami nekem eddig elkerülte a figyelmemet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!