Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segítené egy jó angolos egy...

Segítené egy jó angolos egy 5-6 mondatos szöveg lefordításával?

Figyelt kérdés

Brothers and sisters, once again we're gonna have a little entertainment. I don't have to tell you what it is, the sheet kind of gives it away (vetités). And once again, brothers and sisters, we're going to share our pleasure...with some neighbors less fortunate than ourselves. Won't you please clear the first three pews so they may have seats. And when they get here, I'm gonna ask you once more, neither by word, nor by action,

nor by look...to make our guests feel unwelcome. Don't draw away from them or act high-toned. For we is all equal in the sight of God. And He said, "Let him who is without sin...cast the first stone. The chains shall be struck from them! The lame shall leap. The blind shall see! And glory in the coming of the Lord.

,

2022. márc. 22. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A 9-es túl jószívű. A diplinek van értelme. Ez a különbség. Az nem fordítás, amikor a szótári alakokat odaszórja valaki a kérdező elé, hogy ebből állítsd össze azt, ami szerinted a beszélő szándéka volt. és még feljebb is áll neki. :D
2022. márc. 23. 09:19
 12/13 Thunderfairy ***** válasza:
55%
Én nem beszélek angolul semmenyire, de az 1-es válaszolónál jobban ment volna az a forditás az biztos. Ott volt a baj 1-es hogy te valoszinűleg szóról-szóra forditottál. Igazi google forditoi nem mentűnk vele semmire szint.
2022. márc. 24. 11:26
 13/13 A kérdező kommentje:

Most bukkantam rá egy bizonyos Tóth Gizella által fordított könyvre, melynek címe Csillagfény, Susan Elizabeth Phillips tollából, mely tavaly lett kiadva..

Viszont a gugli kiadott egy 1895-benn született ilyen nevű hölgyet, nem tudom, ha az fordította-e. :D

2022. ápr. 7. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!