Miért terjesztenek ilyeneket, hogy "hogyan tanultam meg gyorsan angolul", mi ez az átverés?
Nem lehet gyorsan megtanulni semmilyen nyelvet!
Évek kérdése a nyelvtanulás.
Persze ha 130-es MENSA szitu IQ-d van, akkor akkor 1 év alatt eljutsz egy B2-es szintre.
De egyébként átverés.
Miért hiszik el ezt akkor az emberek?
Először is nem kell a világot megváltani egy nap alatt, sokkal jobb ha napi 30 percet rááldozol mintha hullámokban órákat.
Másodszor ne a nyelvtanra koncentrálj azt majd szépen lassan megtanulod, egy kisgyerek is csak szavakat rak egymás után mikor tanulja az anyanyelvét.
Célszerű az adott nyelven tartalmat fogyasztani, pl én most 0.75 ös sebességgel német sorozatokat nézek (német)felirattal, őszintén nem mindig értek mindent, sokszor csak következtetek abból amit látok,de egy idő után egyre jobban megértem a beszélgetést.
Valkinek beválik a nyelviskola is, nekem angolnál, az első tanult nyelvemnél nem jött be, ellenben a spanyol intenzív nyelviskolás dolog bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!