Miért terjesztenek ilyeneket, hogy "hogyan tanultam meg gyorsan angolul", mi ez az átverés?
Nem lehet gyorsan megtanulni semmilyen nyelvet!
Évek kérdése a nyelvtanulás.
Persze ha 130-es MENSA szitu IQ-d van, akkor akkor 1 év alatt eljutsz egy B2-es szintre.
De egyébként átverés.
Miért hiszik el ezt akkor az emberek?
Kérdező, ezt a kérdést már egyszer feltetted.
Jó akkor igen igazad van, senki nem tud megtanulni semmilyen nyelvet, mert te azt mondod.
Nem is értem minek írsz ki kérdést, hiszen csak neked lehet igazad.
Nem IQ függvénye, ha rendesen gyakorolsz naponta 8-10 órát is akár, könnyen eljutsz a megfelelő szintre.
A nyelvismeretnél elvontabb dolgokat is meg tudnak tanulni emberek néhány hét alatt. Egy nyelvben kommunikációs szinten kb 3-5000 szó pörög, ha azt ismeri az illető meg a nyelvtant, túl sokat nem kell tennie azért, hogy egyre magabiztosabban beszélje a nyelvet. Főleg ha olyan könnyű nyelvekről beszélünk, mint az angol, spanyol, olasz...
Ha nem tudsz szavakat, beszélni sem tudsz.
4000 szó kell a nyelvtudáshoz.
14
Nem kell hinni. Én 1 év alatt megtanultam angolul és másfél év alatt spanyolul. Nincs átlag feletti intellektusom, csak rászántam az időt. Egyetemistaként egy vizsgára sincs túl sok időm, muszáj vagyok 300-400 oldalt is bevágni egy hét alatt vagy megtanulni integrálni vagy épp programozni alapszinten néhány hét alatt (pedig szerintem az nehezebb). És rengeteg ember jár egyetemre és kap hasonló terhelést. Készség szinten elsajátítani egy nyelvet nem nehéz, csak tényleg használni kell, gyakorolni orrvérzésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!