Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért terjesztenek ilyeneket,...

Miért terjesztenek ilyeneket, hogy "hogyan tanultam meg gyorsan angolul", mi ez az átverés?

Figyelt kérdés

Nem lehet gyorsan megtanulni semmilyen nyelvet!

Évek kérdése a nyelvtanulás.

Persze ha 130-es MENSA szitu IQ-d van, akkor akkor 1 év alatt eljutsz egy B2-es szintre.

De egyébként átverés.

Miért hiszik el ezt akkor az emberek?

2022. márc. 13. 22:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ne hidd figyi, engem aztán nem érdekel, ha eldöntötted hogy lehetetlen akkor ki vagyok én h meggyőzzelek
2022. márc. 13. 23:13
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, ezt a kérdést már egyszer feltetted.

Jó akkor igen igazad van, senki nem tud megtanulni semmilyen nyelvet, mert te azt mondod.

Nem is értem minek írsz ki kérdést, hiszen csak neked lehet igazad.

2022. márc. 13. 23:19
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem IQ függvénye, ha rendesen gyakorolsz naponta 8-10 órát is akár, könnyen eljutsz a megfelelő szintre.

A nyelvismeretnél elvontabb dolgokat is meg tudnak tanulni emberek néhány hét alatt. Egy nyelvben kommunikációs szinten kb 3-5000 szó pörög, ha azt ismeri az illető meg a nyelvtant, túl sokat nem kell tennie azért, hogy egyre magabiztosabban beszélje a nyelvet. Főleg ha olyan könnyű nyelvekről beszélünk, mint az angol, spanyol, olasz...

2022. márc. 14. 06:37
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszek ilyen hülyeségekben, amit mondasz, 13-as.
2022. márc. 14. 09:01
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
Tévúton jársz ha egy adott szó mennyiség alapján rangsorolod a nyelvtudást. A legalapabb 2000 szót beszélő ember ha folyamatosan gyakorolja a társalgást, filmeket néz és egyebeket csinál az előbb még fog szólalni mint aki otthon tanulja a szavakat és tud 5000 szót.
2022. márc. 14. 09:05
 16/32 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz szavakat, beszélni sem tudsz.

4000 szó kell a nyelvtudáshoz.

2022. márc. 14. 09:13
 17/32 anonim ***** válasza:
87%
Bocsánat, hogy ezt mondom, de ennyire zártagyú embert még nem láttam, mint te. Egy kérdést azért írnak ki az emberek, hogy utána többféle véleményt kapjanak és azokon elgondolkozzanak. De te nem ezt csinálod. Szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Akkor menj és tanuld a 4000 szódat és tedd le a nyelvvizsgát (vagy ne), de mást se csinálsz csak veszekedni akarsz.
2022. márc. 14. 10:17
 18/32 anonim ***** válasza:
80%
Általában ilyen emberek nem szoktak tudni megszólalni még felsőfokú nyelvizagával sem, mert annyira rá vannak görcsölve a helyes nyelvtanra vagy bármelyik szóra hogy csak bambán lesnek ha kérdeznek tőlük valamit vagy csak hebegnek habognak valamit válaszként.
2022. márc. 14. 10:19
 19/32 anonim ***** válasza:
75%

14

Nem kell hinni. Én 1 év alatt megtanultam angolul és másfél év alatt spanyolul. Nincs átlag feletti intellektusom, csak rászántam az időt. Egyetemistaként egy vizsgára sincs túl sok időm, muszáj vagyok 300-400 oldalt is bevágni egy hét alatt vagy megtanulni integrálni vagy épp programozni alapszinten néhány hét alatt (pedig szerintem az nehezebb). És rengeteg ember jár egyetemre és kap hasonló terhelést. Készség szinten elsajátítani egy nyelvet nem nehéz, csak tényleg használni kell, gyakorolni orrvérzésig.

2022. márc. 14. 10:33
 20/32 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező minek kérdezel ha eldöntötted előre a válaszokat és aki mást mond az “hazudik”, attól hogy te nem tanultál meg egy nyelvet sem, más még meg tud.
2022. márc. 14. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!