Miért terjesztenek ilyeneket, hogy "hogyan tanultam meg gyorsan angolul", mi ez az átverés?
Nem lehet gyorsan megtanulni semmilyen nyelvet!
Évek kérdése a nyelvtanulás.
Persze ha 130-es MENSA szitu IQ-d van, akkor akkor 1 év alatt eljutsz egy B2-es szintre.
De egyébként átverés.
Miért hiszik el ezt akkor az emberek?
Csak azért mert te nem akarod elhinni hogy lehetséges, nem jelenti azt, hogy nem. Engem 0 angol tudással vitt ki a családom Angliába, szeptemberben kezdtem a sulit, fordítót használtam. Húsvétra már simán beszélgettem az osztálytársaimmal anélkül is.
Ha valaki tényleg sok energiát és időt fektet bele, vagy nincs választása, akkor igen is meg tudja tanulni. Csak hát az ilyen zártagyú emberekre, mint te, eleve nem nagyon jellemző a magas intelligencia...
"Nem kell hinni. Én 1 év alatt megtanultam angolul és másfél év alatt spanyolul"
Ezzel csak az a baj, hogy semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy 1 év alatt meg lehetne tanulni angolul. Mert gondolom, te vallásos ember vagy, és HISZEL, de remélem azt nem bánod, hogy én agnosztikusként BIZONYÍTÉKOT kérek.
Te talán valami nyelviskolának vagy a vezetője, és burkoltan promózod az iskoládat, hogy keressenek rá a Google-ban, ami hasonló szöveggel húzza le az embereket 300 000 Ft-al. A baj csak az, hogy a tanfolyam végén egyikük sem fog 1 év után beszélni angolul. Mert több ezer szót rögzíteni, megtanulni leírni, használn, stb. sok idő.
Nem lehet 1 év alatt megtanulni angolul, nincs olyan ember, aki képes lenne. Leszámítva talán a MENSA tagokat, akik 130 feletti IQ-val bírnak.
"Engem 0 angol tudással vitt ki a családom Angliába, szeptemberben kezdtem a sulit, fordítót használtam. Húsvétra már simán beszélgettem az osztálytársaimmal anélkül is."
Nagyon jó marketing szöveg.
😁👍
Biztosan sokan fognak jelentkezni a nyelviskolába.
Kérdező, nem gondolod, hogy ha nyelviskolát reklámozna azt írná, hogy itt és itt tanultam milyen jó semmit nem csináltam és mégis egy év alatt anyanyelvi szinten megtanultam?
Az egyetlen ember aki nem képes alapszinten sem megtanulni a nyelvet az TE vagy méghozzá a zártagyúságodnak köszönhetően.
De szerintem ez az egész csak provokáció.
Ez nem provokáció, csak egy téveszme elleni felhívás.
És egy szavadat sem hiszem el, 25-ös.
Soha, senki nem bizonyította be azt, hogy 1 év alatt meg lehet tanulni egy nyelvet.
Ezt az esetek 80%-ában azok terjesztik, akik a buta, hiszékeny, naiv embereken pénzt akarnak keresni.
Ezzel csak az a baj, hogy soha senki nem bizonyította be, hogy létezik, olyan módszer, amivel bárki megtanulhat egy idegen nyelvet.
Valójában senki sem tanul idegen nyelvet, aki tud. Van olyan, aki 0 nyelvtudással kimegy külföldre, aztán ott - mivel különleges agya van - ráragad a nyelv.
Masok meg gimnáziumban, nyelvtanfolyamon raboskodnak, és nem tanulják meg a nyelvet.
A bolond is látja, hogy miről van szó. A nyelvtanuláshoz különleges képesség kell. Akinek megvan, arra ráragad a nyelv, akinek nincs, arra nem.
A nyelvoktatás ma már biznisz. A hiszékeny naiv embereken keresnek pénzt.
Ideje lenne neked is felkelni.
Ha az anyanyelved képes vagy megtanulni akkor más nyelvet is meg tudsz.
Nekem ebből az jött le, hogy neked nem sikerült és ezért senki másnak nem sikerülhet.
Elég szarul reklámozzuk a nyelviskolákat ha még a nevét se írtuk le 😂 (hozzáteszem nem emlékszek a spanyol nyelviskola nevére, de ha akarod Barcelona - Gràcia megállónál találod )
Az emberek azért nem tanulnak meg nyelveket mert hirtelen felindulásból nekiállnak nyelvet tanulni, majd 2 hét után elfogy a motiváció és hónapokig rá se néznek és indul előről a dolog. Én angollal voltam így sokáig, tudom hogy milyen és tudom hogy ki lehet ebből lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!