ITolc-nál nincs ingyenes ismétlővizsga. Átverés?
Most volt Csütörtökön az angol nyelvvizsgám. Úgy voltam vele, hogy ha nem is sikerül, nem olyan nagyon nagy baj, mert leírták az oldalon több helyen is, hogy van ingyenes ismétlővizsga. Sehol sem volt megcsillagozva, vagy bővebben kifejtve, hogy mit is jelent ez. A vizsga végén lehetett választani, hogy le akarom adni javításra, vagy élek az ingyenes ismétlővizsga lehetőségével. Mivel a leadást választottam, elvileg el is vesztettem az ígért ismétlővizsgát.
Akkor ennek mi értelme volt? Beugratás? Mert sehol nem írták le ezt a feltételt. Vagy valahogy mégis lehet élni vele ha nem sikerülne a csütörtöki?
Pedig a vizsga leírásában szerepel.
Az a lényege, hogy ha úgy érzed, nem sikerült, és nem adod be, akkor mehetsz még egyszer ingyen.
Igaz. Most én is megtaláltam legalul a vizsgaszabályzatot.
Hát ezt egyértelműen kiírhatták volna, nem csak annyit hogy "Két éles vizsgalehetőség egy áráért!". Az emailekben amit küldtek is le volt írva mindkét éles vizsga dátuma, és ott se volt megemlítve. Gondolom így vonzóbb a vizsgázók számára, így biztos többen mennek hozzájuk mintha nem hallgatnák el ezt.
Szia, ez van a weboldalon: 2 vizsgalehetőség 1 áráért. Az első vizsga végén dönthetsz, hogy szeretnéd-e újra megpróbálni!
Szerintem ez így is sokkal jobb ajánlat, mint amit bármelyik nyelvvizsga ad. Azt azért nem várhatod el, hogy javítsák ki neked és majd ha nem sikerül akkor újra próbálkozol. :D
Amikor jelentkeztél biztosan elfogadtad a szabályzatot, amiben ez részletesen le van írva, nem kiálthatsz átverést csak azért mert lusta voltál elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!