Ha három nyelv megtanulását kívánhatnád, melyikek lennének azok?
Portugál, német, japán
Angolt nem írtam, mert már elértem vele azt a szintet, amit kitűztem. Jelenleg olaszul tanulok, azt is azért nem írtam, mert kifejezetten élvezem tanulni, de abból is hamarosan felsőfokút rakok le.
Portugálul és németül is tanultam már korábban. Előbbit nagyon szeretném legalább egy társalgási szintre fejleszteni, olasz után szeretném is folytatni, de egyelőre nagyon távolinak tűnik, hogy nekem erre lesz lehetőségem, ezért írtam, míg utóbbi tanulását sajnos egyáltalán nem szerettem sőt, kifejezetten sok sikertelenség ért benne mindig, de jó lenne német nyelvterületen németül megszólalni.
A távol-keleti kultúra nagyon érdekel, mindig is úgy gondoltam, hogy szeretnék egy ilyen nyelvet is megtanulni, mivel úgy gondolom, hogy egy kultúra megismeréséhez a legjobb út a nyelv megtanulása. Hangzásilag nekem egyértelműen a japán tetszik a legjobban, ezért ezt írtam.
4es és 12es: A kérdés szerint
"Az alapfelállás az, hogy csak magyarul tudsz, más nyelven nem."
Tehát tételezzük fel, hogy semmilyen idegen nyelven nem tudnál, de azt a hármat instant megtanulnád, amiket választasz.
Én is azért választottam az angolt, mert a továbbiakban sem tudnám nélkülözni :D
brit akcentussal angol, orosz,
és nem tudok dönteni hogy a harmadik a cseh, lengyel vagy japán legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!