Ha három nyelv megtanulását kívánhatnád, melyikek lennének azok?
Mivel én megtanultam 3 idegen nyelvet, nem nagyon tudom elképzelni a helyzetet és nehéz döntést hoznom. Ha ez a három nyelvtudásom megmaradna, akkor orosz, kínai lenne az első kettő, a harmadik meg vagy arab, vagy valami afrikai nyelv, vagy skandináv. Így viszont a német mindenképpen. Az angolt hagyhatjuk, mert ha 3 nyelven beszélek perfektül, az már menni fog. A második legyen az orosz. És maradjunk a kínainál.
De egyébként elégedett vagyok azzal a 3 nyelvvel, amit a magyaron kívül tudok.
Angol, német, olasz.
Az angol az élethez kell.
A német a második legnépszerűbb nyelv a pályámon, király lenne tudni.
Az olaszt meg imádom, hallgatni, beszélni is, igazi élvezet. Szóval ezért ez a harmadik.
De lenne még, csak 3-at mondtál :D
1
hát nagyon rosszul tudod!
az orosz egyáltalán nem szerepel a legelterjedtebbek között, a ruszkiknál nyomhatod, és ennyi. oroszország egy csóró, diktatórikus rezsim.
a francia az angol mellett az egyetlen nyelv, amit mind az 5 kontinensen beszélnek, frankofónia pedig több mint fél száz országot egyesít, ahol a francia hivatalos nyelv.
tehát az én választásom: francia, olasz (mert tetszik), angol
németül már tudok.
Orosz, kínai, német
Angolul így már pikpakk megtanulnék magamtól, de ezeken a nyelveken nehezebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!