Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha három nyelv megtanulását...

Ha három nyelv megtanulását kívánhatnád, melyikek lennének azok?

Figyelt kérdés
Az alapfelállás az, hogy csak magyarul tudsz, más nyelven nem. Magyarországon élsz most, de szabad mozgásod van. A nyelvtudásod perfekt lesz azonnal.

2021. nov. 5. 11:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha az alapfelállás csak a magyar nyelv ismerete, akkor Angol. Mivel tudok angolul (szinte tökéletesen), és ha azt mondom, hogy ez az alap felállás, akkor második nyelvként vagy oroszt vagy spanyolt választanék. Azért, mert ezek a legelterjedtebbek az angol mellett, legalábbis megfigyelésem szerint.
2021. nov. 5. 11:39
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Orosz, kínai, angol
2021. nov. 5. 11:48
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Német,francia,angol.
2021. nov. 5. 12:17
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

Mivel én megtanultam 3 idegen nyelvet, nem nagyon tudom elképzelni a helyzetet és nehéz döntést hoznom. Ha ez a három nyelvtudásom megmaradna, akkor orosz, kínai lenne az első kettő, a harmadik meg vagy arab, vagy valami afrikai nyelv, vagy skandináv. Így viszont a német mindenképpen. Az angolt hagyhatjuk, mert ha 3 nyelven beszélek perfektül, az már menni fog. A második legyen az orosz. És maradjunk a kínainál.

De egyébként elégedett vagyok azzal a 3 nyelvvel, amit a magyaron kívül tudok.

2021. nov. 5. 12:21
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
angol, spanyol, japán
2021. nov. 5. 13:05
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

Angol, német, olasz.

Az angol az élethez kell.

A német a második legnépszerűbb nyelv a pályámon, király lenne tudni.

Az olaszt meg imádom, hallgatni, beszélni is, igazi élvezet. Szóval ezért ez a harmadik.

De lenne még, csak 3-at mondtál :D

2021. nov. 5. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Angol, német, arab.
2021. nov. 5. 14:18
 8/15 anonim ***** válasza:
54%

1

hát nagyon rosszul tudod!

az orosz egyáltalán nem szerepel a legelterjedtebbek között, a ruszkiknál nyomhatod, és ennyi. oroszország egy csóró, diktatórikus rezsim.

a francia az angol mellett az egyetlen nyelv, amit mind az 5 kontinensen beszélnek, frankofónia pedig több mint fél száz országot egyesít, ahol a francia hivatalos nyelv.

tehát az én választásom: francia, olasz (mert tetszik), angol

németül már tudok.

2021. nov. 5. 14:48
 9/15 anonim ***** válasza:
21%

Orosz, kínai, német

Angolul így már pikpakk megtanulnék magamtól, de ezeken a nyelveken nehezebben.

2021. nov. 5. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:
21%
Angol, spanyol, héber
2021. nov. 5. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!