Mi a leghatékonyabb és gyorsabb módja az angol nyelv megtanulásának?
Kb. intermediate szinten tudok, 5 éve csináltam egy középfokú nyelvvizsgát a diplomámhoz. Azóta kb semmennyire se használtam.
5 hónapja van egy bárom, aki munkája miatt sokat utazik külföldre, szeretni engem is elvinni ezekre az üzleti vacsorákra, konferenciákra stb dehát amig nem tudok rendesen beszélni, addig számomra csak kényelmetlen lenne, de nagyon szeretnék menni vele.
1 hónapja mindennap angolozom, heti 2x angol tanár, mindennap legalább 1 óra filmezés angolul, mindennap olvasok 1-2 cikket angolul és mindenféle teszteket kvizeket töltök ki.
instagrammon is csomo angolos oldalt követek, mindig megnézem, memorizálom a posztokat, teszteket kitöltöm, leckéket megcsinálom és kb MINTHA semmit nem fejlődtem volna 1 hónap alatt ugy hogy napi 2-3 órát angolozom plusz heti 2x a tanár. van valami tippetek mit vethetnék még be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!