Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan van ez magyarul? :S...

Hogyan van ez magyarul? :S "It was funny while it lasted, although I do like a few of them and refuse! Refuse to give them up." Jack told him with a smile.

Figyelt kérdés

Egy átkozott órája próbálok ebből szép magyar mondatot kreálni, de egyszerűen nem megy!

Annyi van meg eddig, hogy "Szórakoztató volt, amíg tartott, noha..." és kész, ennyi, tovább nem jutottam. Nem tudom értelmezni. Kérem, valaki segítsen 😫😓

2021. okt. 21. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vicces volt, amíg tartott, bár néhányukat [itt fogalmam sincs, mire vonatkozik a szöveg, gondolom az előző mondatból derülne ki] kedvelem, és kizárt! Kizárt, hogy feladjam őket.

Bár a refuse az nem a kizárt, de szerintem így magyarosabban hangzik, mint a szó szerinti jelentésével.

2021. okt. 21. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. okt. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!