Mik a vélemények az ECL B2-es komplex, angol nyelvvizsgáról?
Figyelt kérdés
Most megyek az októberi vizsgaidőszakban letenni, remélhetőleg sikeresen. Aki esetleg ilyet csinált az elmondaná,hogy milyen volt? Milyen az írásbeli? Milyen a szóbeli? Milyen témák szoktak lenni? A vizsgázótársaddal párbeszédet kell folytatni, vagy más jellegű? Egyébként májusban érettségiztem, középszinten, igaz szóbeli nem volt,de 92%-os lett.2021. szept. 1. 22:53
1/1 anonim válasza:
Én decemberben voltam. Az írásbeli része nem volt nehéz, főleg a szövegértés része. A magnó az, ami nehéz volt nekem, nehezen érthető. Nekem nem az volt a baj, hogy nem ismertem a szavakat, hanem az, hogy motyogott az ember aki beszélt és hozzà betettek még valami alapzajt. De màsok is mondták, hogy nehezen értették. Szóbelin először csak egymàsnak kellett röviden bemutatkozni majd húzni kellett egy szàmot. A tételsor úgy van fent a honlapon, hogy sport és alatta felsorolva 3 alpont. Nem azt húzod, hogy sport, hanem az egyik alpontot. Pl. kihúzod azt, hogy téli sportok. Erről a màsik vizsgázóval kell beszélgetni. Ezután jött a képes, ahol először az egyik vizsgàzó mondja el amit akar, majd a másik. (Tehàt monológ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!