Melyik nyelvvizsgaközpontot válasszam és miért? :)
Én euroexam-re megyek.Az origonál nem tetszett,hogy van angolról magyarra és magyarról angolra fordítós feladat is.De lehet,hogy te szereted és akkor az egy plusz pont.De olyanra menj amelyiknek a feladattípusaival azonosulni tudsz.
Ennyiből nem tudjuk megállapítani,hogy neked melyik lenne ideális.
Az Euroexamról csak jókat hallottam eddig, állítólag az a legegyszerűbb, ami nyelvtani szabályokat illeti. Sok egyetemista választja, mert ugye ismét szükséges a nyelvvizsga a diplomához.
Elvileg ha jelentkezel online hozzáférsz az anyagaikhoz is.
Én mindkettőn voltam(sajnos:()
Nekem az Origo jobban tetszett, mint az Euroexam. A szóbelinél az Origonál sokkal kedvesebbek voltak, mint az euro-nál, bár ez lehet vizsgahelyszín függő is.Nem tudom, azt tudod-e, hogy az euroexamnél párban mennek a szóbelis feladatok, amíg az origonál csak a vizsgáztatóval társalogsz.
Mindkét vizsga honlapján találsz mintafeladatokat, szerintem azokat mindenképpen csekkold le, hátha segítenek a döntésben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!