A Kitex és BGF nyelvvizsgaközpontok 2021 januárra meghirdetett vizsgái online módon lesznek lebonyolítva?
Figyelt kérdés
Valaki aki esetleg volt már a nyár és az ősz folyamán nyelvvizsgázni az meg tudja,mondani,hogy a koronavírus miatt ezek most online zajlanak-e?2020. okt. 25. 19:43
1/4 anonim válasza:
"aki esetleg volt már a nyár és az ősz folyamán nyelvvizsgázni"
Ők honnan tudnák? Túl vannak rajta, már nem érdekli őket, nem figyelik a részleteket.
2/4 anonim válasza:
Én anno a Kitexnél szakmai nyelvvizsgáztam, így benne vagyok egy csoportban, ahol azt írta ki egy vizsga előtt álló lány, hogy e-mailben a következő tájékoztatást kapta:
"Tájékoztatjuk arról is, hogy a KITEX Nyelvvizsgaközpont a továbbiakban nem szervez idegen nyelvi vizsgát, így kérjük, más vizsgaközpontnál szíveskedjenek jelentkezni. "
Emellett pedig visszautalják a pénzt, ha - emlékeim szerint - december 17-ig vagy 18-ig jelezte az e-mail címzettje, hogy kéri a vizsgadíj visszautalását a számlájára.
3/4 anonim válasza:
Ha január végi vizsga érdekel: még a vizsgakozpontok sem tudják, hogy hogyan tudják majd megszervezni.
4/4 anonim válasza:
Ha azt írták, hogy megszűnik a cég, mint vizsgaközpont, mert csődbe mentek és ezt tavaly év végefelé mindenkivel közölték a megadott e-mailekben, szerintem úgy logikus, ha nem lesz több vizsga sem januárra sem semmikor máskorra, hanem sajnos új helyet kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!