A lányom C1-angol felsőfokú komplex nyelvvizsgára készül.Valakinek van esetleg kidolgozott tétele a szóbeli részhez?A párbeszéd résznél engedik ,hogy pl. a barátjával legyen párban?
A legfontosabb infó lemaradt, melyik nyelvvizsgaközpontnál csinálja?
Én pl. euroexamre készülök, ott elvileg lehet direkt párban menni.
Vannak olyan könyvek, ahol a vannak kidolgozott válaszok. Pl. az egyik az a 1000 questions 1000 answers, a másik pedig a Színes kérdések és válaszok angol nyelvből könyv. Ajánlom őket.
A párbeszédnél az, hogy lehet-e általa választott személlyel, az attól függ. Van ahol alapból a tanárral kell párbeszédet folytatni.
#2-es vagyok.
Én pl. úgy tudom, hogy ECL-nél is ki lehet választani, hogy kivel akarsz párbeszédet folytatni. Azt hiszem. De nyelvvizsgaközpont függő.
"szóbeli témakörei elég idegenek neki.(politika,bankok....)16 éves lévén nem érdekli még"
Erről szól a C1, hogy az Élet témáiról kulturáltan értekezni. A Hány éves vagy? Merre van a mozi? volt az eddigi vizsgák témaköre.
Köszönöm a válaszokat!!2-es válaszolónak külön köszönet,nagyon hasznos válasz volt.:)
Találtunk tanárt aki átveszi vele a szóbeli tételeket. :)
Na meg a youtuben is van egy halom videó ebben a témában.:)
Exam fright killer könyv fent kering a neten, az nagyon hasznos lehet neki.
E mellett a gazdasági részekhez olvasgatása az investopedia cikkeit.
Ha más téma van amit nem tud hogy kellene kidolgozni írja be Googlebe hogy "what is ...." Vagy ilyesmi kérdés szerűen és úgy megkapja a válaszokat és sikerülni fog kidolgozni egyszerüen. Én ezzel a "technikával" dolgoztam ki a szakmai nyelvvizsga teteleimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!