Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyi idő alatt lehet megtanu...

Mennyi idő alatt lehet megtanulni angolul majdnem kezdőtől? Nekem az a fontos, hogy értsem ha mondanak valamit, ill filmet vagy angol sport közvetítést megértsek eredetibe, meg hasonlók.

Figyelt kérdés
üdv van előfizum 1 komoly angol oktatós oldalra ill a duolingót is nyomom, a beszéd az nem annyira fontos, igen az se árt tudom, de arra semmilyen online oldal nem tanít meg.Viszont azt mondták ilyen online tanulás után megérthetem ha mondanak nekem valamit, nézhetek filmet eredetibe vagy bármilyen angol videót stb. DE MEDDIG TART eljutni odáig, hogy pl 1 eredetibe nézett sport közvetítést megértsek, úgy hogy azt élvezzemis? (tehát pl 1 baseballon a kommentár is élményt jelentsen) Majdnem nulláról indultam! Iskolából maradt meg bennem ez az, de ennyi. köszi.
2021. aug. 17. 11:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de a GYK n em vitafórum, nyelvtanárok szerint is hosszú évek gyötrő munkája, az , hogy te hogy csináltad ki tudja.
2021. aug. 17. 18:12
 12/22 anonim ***** válasza:
52%

aha.

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelv..

ezt csak így kb 2 perc alatt.

ne terjesszétek a hülyeséget...

2021. aug. 17. 19:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem az volt a kérdés hogy mennyi idő alatt lehet letenni a középfokú nyelvvizsgát... Egy B2-vel nem fogod élvezni angolul a filmeket, sportközvetítéseket, mert nem fogod érteni a nagy részét.
2021. aug. 17. 19:23
 14/22 anonim ***** válasza:
online tesztek szerint én b2 szinten vagyok, de értem az angol filmeket
2021. aug. 17. 19:28
 15/22 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Én valahol B2-C1 között, és kb 90%-ot értek, de erősen függ attól, hogy ki beszél és miről. Nyilván a fő történetszálat értem, de azért ahol van szleng, nyelvi humor, akcentus (pl skót öregember, feka bűnöző stb), olyan témakör ami nem érdekel ott azért nem mindent.
2021. aug. 17. 19:34
 16/22 anonim ***** válasza:

nyilván azt én sem értem, de azt még feltétlen egy c1es szintű sem

egyes magyar rap szövegek kb 60% nem értem, és utána kell olvasnom a szövegének

2021. aug. 17. 20:07
 17/22 A kérdező kommentje:
12-es ezek jó reklám szövegek, de nekem több KÉPZETT angol tanár, (van olyan is akinek az oldalán előfizettem) mondta, hogy ezek erős reklám fogások, hogy 1-2 év alatt fullra stb.... szóval én inkább azoknak hiszek akik szerint ez bőven több éves dolog, sem mint 1-2 rapid party. Ettől még lehet, hogy 1-2 szerencsés egyén hamar halad...
2021. aug. 18. 10:42
 18/22 A kérdező kommentje:
szerk : 1-2 éves rapid party.
2021. aug. 18. 10:44
 19/22 anonim ***** válasza:

fullra nem lehet megtanulni kábé sosem, és a c1 is nagyon messze van még a fulltól, anglisztikán végzett barátnőm sem ért meg mindent filmekből

de középfokra igenis meg lehet tanulni fél év alatt, ez nem 1-2 embernek sikerül, hanem rengetegnek... én nem néhány tanárt ismerek, hanem barátnőm és anyám által rengeteget, egyikhez sem járnak évekig a diákok nyelvvizsga felkészítésre...

most kezdek németet, igaz újrakezdő vagyok, de kb pár hónapos munkával számolunk nyelvvizsgáig a tanárral, csak neki nem érdeke lehúzni pénzzel és nem hazudozik nekem, hogy 5évig kell odajárnom

meg nekem egyébként mégis mi a fene érdekem lenne hazudni itt? mikor én a saját bőrömön és a közvetlen környezetemben tapasztaltam, hogy meg lehet tanulni fél év alatt, b2re legalábbis biztosan

nyilván minden reklámszöveg, persze, a gyk is egy nyelviskola...

nem értem, hogy most magadat nyugtatod, hogy még van 10 éved megtanulni angolul, ahelyett, hogy nekifognál, és foglalkoznál vele naponta 1-2 órát?

elképszető gyorsan fejlődnél

na mindegy, én ezt befejeztem, ikszelve a figyeltek közül

2021. aug. 18. 13:02
 20/22 A kérdező kommentje:
Csak, inkább a szakértőkre hallgatok. 😎 Ahol én előfizettem a tanárnak tök mindegy meddig tanulok, 1 év tanári segítség jár aztán kész, tehát semmi érdeke, hogy az oldalon tartson.
2021. aug. 18. 13:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!