Mennyi idő alatt lehet megtanulni angolul majdnem kezdőtől? Nekem az a fontos, hogy értsem ha mondanak valamit, ill filmet vagy angol sport közvetítést megértsek eredetibe, meg hasonlók.
aha.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelv..
ezt csak így kb 2 perc alatt.
ne terjesszétek a hülyeséget...
nyilván azt én sem értem, de azt még feltétlen egy c1es szintű sem
egyes magyar rap szövegek kb 60% nem értem, és utána kell olvasnom a szövegének
fullra nem lehet megtanulni kábé sosem, és a c1 is nagyon messze van még a fulltól, anglisztikán végzett barátnőm sem ért meg mindent filmekből
de középfokra igenis meg lehet tanulni fél év alatt, ez nem 1-2 embernek sikerül, hanem rengetegnek... én nem néhány tanárt ismerek, hanem barátnőm és anyám által rengeteget, egyikhez sem járnak évekig a diákok nyelvvizsga felkészítésre...
most kezdek németet, igaz újrakezdő vagyok, de kb pár hónapos munkával számolunk nyelvvizsgáig a tanárral, csak neki nem érdeke lehúzni pénzzel és nem hazudozik nekem, hogy 5évig kell odajárnom
meg nekem egyébként mégis mi a fene érdekem lenne hazudni itt? mikor én a saját bőrömön és a közvetlen környezetemben tapasztaltam, hogy meg lehet tanulni fél év alatt, b2re legalábbis biztosan
nyilván minden reklámszöveg, persze, a gyk is egy nyelviskola...
nem értem, hogy most magadat nyugtatod, hogy még van 10 éved megtanulni angolul, ahelyett, hogy nekifognál, és foglalkoznál vele naponta 1-2 órát?
elképszető gyorsan fejlődnél
na mindegy, én ezt befejeztem, ikszelve a figyeltek közül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!