Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyi idő alatt lehet megtanu...

Mennyi idő alatt lehet megtanulni angolul majdnem kezdőtől? Nekem az a fontos, hogy értsem ha mondanak valamit, ill filmet vagy angol sport közvetítést megértsek eredetibe, meg hasonlók.

Figyelt kérdés
üdv van előfizum 1 komoly angol oktatós oldalra ill a duolingót is nyomom, a beszéd az nem annyira fontos, igen az se árt tudom, de arra semmilyen online oldal nem tanít meg.Viszont azt mondták ilyen online tanulás után megérthetem ha mondanak nekem valamit, nézhetek filmet eredetibe vagy bármilyen angol videót stb. DE MEDDIG TART eljutni odáig, hogy pl 1 eredetibe nézett sport közvetítést megértsek, úgy hogy azt élvezzemis? (tehát pl 1 baseballon a kommentár is élményt jelentsen) Majdnem nulláról indultam! Iskolából maradt meg bennem ez az, de ennyi. köszi.
2021. aug. 17. 11:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Évek. Ezekhez mind erős B2 feletti-inkább C1 nyelvtudás kell.
2021. aug. 17. 11:33
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem akarom elvenni a kedved, de évekig. Nyilván vannak erre módszerek amik segítenek, meg attól is függ mennyire vagy tehetséges, de legjobb esetben is évek. A hallás utáni szövegértés még akkor is nehéz lehet, ha egyébként tudsz angolul, mert gyorsan esetleg akcentussal beszélnek, szlenget használnak stb... De azért ne add fel, szépen lassan egyre többet fogsz megérteni.
2021. aug. 17. 11:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ha például rendszeresen baseballt nézel angolul, akkor nyilván azt sokkal hamarabb meg fogod érteni mint egy filmet.
2021. aug. 17. 11:40
 4/22 anonim ***** válasza:
36%

Ha egyfolytában tolod az audiobookot meg a filmnézést meg amit csak tudsz akkor 1-2 év

Rajtad múlik

2021. aug. 17. 12:06
 5/22 anonim ***** válasza:
Az audiobook és az angol feliratos filmnézés lenyege az hogy mindig a szintednek megfelelőt hallgasd/ nézd
2021. aug. 17. 12:09
 6/22 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, még írnám a yt bon legálisan lehet nézni nascar futamokat, maga a szövetség teszi fel, ergó rendszeresen nézem, baseballon is legálisan az alapszakaszban majdnem minden nap ingyenes 1 meccs, ezeket azért írom, hogy egyértelmű legyen, sokat nézem őket, nem csak hébehóba ha eszembe jut, teljesen legálisak, tehát sokszor nézem, ha nem is minden nap.
2021. aug. 17. 12:20
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"tehát pl 1 baseballon a kommentár is élményt jelentsen"

Ez szerintem több mint évek, vannak akik úgy hadarnak, ha nem odaszületsz/élsz köztük egy kicsit nem fogod megérteni.

Híradót szerintem előbb fogod megérteni, kitartást a tanuláshoz.

2021. aug. 17. 13:48
 8/22 anonim ***** válasza:
33%
évek, aha, hát én fél év alatt lettem b2 szinten..
2021. aug. 17. 14:04
 9/22 A kérdező kommentje:
8 as nekem mindenki azt mondta évekig tart hosszú évek kinlódása,,,, nyílván nem csak itt kérdezősködtem.. tehát lehet benne valami.
2021. aug. 17. 14:57
 10/22 anonim ***** válasza:
38%
aha, és akkor én hogy tanultam meg?
2021. aug. 17. 17:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!