Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy mondanátok angolul, hogy...

Hogy mondanátok angolul, hogy "Versenyszerűen sportolok"?

Figyelt kérdés
sajnos a 'versenyszerűen' szót nem találom a szótárban. előre is köszi a segítséget!
2010. aug. 28. 17:12
 1/9 anonim válasza:
inkább írd azt h: I do some competitive sports...vagy vmi hasonlót, ne szó szerint fordíts, de lehet ez így f*szság, csak egy ötlet volt :D
2010. aug. 28. 17:47
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi, az ötletet

competitive= versenyképes, a szótár szerint

ez így tenyleg furán hangzana :) mindenesetre kösz a segítséget, a szótárban én sem találok ennél jobb szót.

esetleg, hogy lehetne másképp kifejezni, hogy nem csak hobbi szerűen végzem a sportot?

2010. aug. 28. 18:18
 3/9 anonim válasza:
sztem a "competitive sports" kifejezés az jó lesz bele, talán még azt írd oda h rendszeresen(regularly) csinálod, több alkalommal egy héten, meg h nemtom hány érmet szereztél ebben a sportágban, több ötletem nincs hogy hogy lehetne jobban kifejezni hogy nem hobbiból űzöd, én próbálok segíteni hidd el xD (amúgy az első voltam)
2010. aug. 28. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:

I sporting racelly :D:D:D:D

Áj Szpórting részlí

2010. aug. 28. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy úgy fordítsd le hogy, sportolok, mint egy versenyző.
2010. aug. 28. 19:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2010. aug. 28. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
ha a pontos sportot is beírod, akkor i play ...(tennis, basketball).... competitively, i swim competitively, vagy csak általánosan i play sports competitively.
2010. aug. 29. 02:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Vagy:

I play competitive sports.

I play sports at competition level.

I regularly compete in sports competitions.

2010. aug. 30. 13:18
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ nektek is! :)
2010. aug. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!