Hogy mondanátok angolul, hogy "Versenyszerűen sportolok"?
Figyelt kérdés
sajnos a 'versenyszerűen' szót nem találom a szótárban. előre is köszi a segítséget!2010. aug. 28. 17:12
1/9 anonim válasza:
inkább írd azt h: I do some competitive sports...vagy vmi hasonlót, ne szó szerint fordíts, de lehet ez így f*szság, csak egy ötlet volt :D
2/9 A kérdező kommentje:
köszi, az ötletet
competitive= versenyképes, a szótár szerint
ez így tenyleg furán hangzana :) mindenesetre kösz a segítséget, a szótárban én sem találok ennél jobb szót.
esetleg, hogy lehetne másképp kifejezni, hogy nem csak hobbi szerűen végzem a sportot?
2010. aug. 28. 18:18
3/9 anonim válasza:
sztem a "competitive sports" kifejezés az jó lesz bele, talán még azt írd oda h rendszeresen(regularly) csinálod, több alkalommal egy héten, meg h nemtom hány érmet szereztél ebben a sportágban, több ötletem nincs hogy hogy lehetne jobban kifejezni hogy nem hobbiból űzöd, én próbálok segíteni hidd el xD (amúgy az első voltam)
4/9 anonim válasza:
I sporting racelly :D:D:D:D
Áj Szpórting részlí
5/9 anonim válasza:
Vagy úgy fordítsd le hogy, sportolok, mint egy versenyző.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2010. aug. 28. 21:01
7/9 anonim válasza:
ha a pontos sportot is beírod, akkor i play ...(tennis, basketball).... competitively, i swim competitively, vagy csak általánosan i play sports competitively.
8/9 anonim válasza:
Vagy:
I play competitive sports.
I play sports at competition level.
I regularly compete in sports competitions.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ nektek is! :)
2010. aug. 30. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!