Mi kell (papírok, végzettség) ahhoz, hogy külön órákat tartsak angol nyelvből?
40: Azt írtan, próbáltad. Nyilván hasztalanul, hiszen miért venne bárki nyelvkönyvet a kezébe a saját anyanyelvéről? Mire annyi idős a gyerek, hogy tankönyvet forgasson a kezében, már rég beszéli elvileg az anyanyelvét. Anyanyelvet könyvből nem lehet tanulni, szóval te mégis milyen hasznot reméltél a tankönyvtől? Milyen céllal nyitottad ki? Volt olyan, amit még nem tudtál? Egy anyanyelvi beszélőben fel nem merül, hogy ő valamit nem tud az anyanyelvéről, és tankönyvből tájékozódik.
Ha meg mégis anyanyelvi beszélő vagy, akkor nem értem, hogy miért tartasz egy angolt idegen nyelvként tanító tankönyvet haszontalannak - nyilván nem te vagy a célközönsége. Attól, hogy neked nem tudott újat mondani, másnak még hasznos lehet.
#41 Tudom, hihetetlen lesz, de...iskola -> tanórák -> angol óra (kötelező nyelv) -> angol tankönyv (szintén kötelező).
Továbbá rengeteg tanár és diák szerint rossz a felépítése. Sosem aszerint haladtunk, sokak mások sem. Valamint nem minden nebuló ugyan olyan. Ebbe bele sem megyek.
Na, most mondd el nekem, miért akarsz ennyire kötekedni? Mit ártottam neked?
Kedves kérdező! Ne foglalkozz vele, én azt vettem észre, hogy szimpla rosszindulat miatt szidják azokat a magántanárokat akiknek nincs végzettségük. (nem szenvedte végig a 6 évet, mégis a tanítással keres pénzt, nyilván irigyelhető)
Nekem csak nyelvszakos diplomám van, mégis két év alatt felkészítettem valakit olyan szintre, hogy a célországba kimenjen dolgozni informatikai területen. Pedig én nem vagyok anyanyelvű szinten. A tanitás is egy olyan dolog, amihez vagy van tehetséged, vagy nincs. RENGETEG olyan tanárt ismerek, akik nem tudnak rendesen magyarázni, gyakoroltatni, beszélni... hiába van meg a diplomájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!