Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi kell (papírok, végzettség)...

Mi kell (papírok, végzettség) ahhoz, hogy külön órákat tartsak angol nyelvből?

Figyelt kérdés
Főként fiatalabb gyerekek részére, esetleg nyelvvizsga előkészítőt is.

2021. júl. 5. 09:38
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

" Haszontalan nagykönyv? :D"

Rengeteg haszntalan könyv van, ami szavak, nyelvtani szabályok bemagolását várja el. Az ilyenek miatt van az, hogy valaki kifejezetten jó eredménnyel levizsgázik, mégsem tudja normálisan az adott nyelvet.

Saját tapasztalat. 84%-os középfokú nyelvvizsga után kezdtem el megtanulni ténylegesen a nyelvet, minden hülye könyvet és magolást félredobva.

2021. júl. 5. 17:56
 32/43 A kérdező kommentje:

Csak tanítani akartam. Ennyi.

Szörnyű emberek a magyarok. Többet nem is mondok.

2021. júl. 5. 21:32
 33/43 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű kérdés volt...
2021. júl. 5. 21:34
 34/43 anonim ***** válasza:
31%

"Rengeteg haszntalan könyv van, ami szavak, nyelvtani szabályok bemagolását várja el."

Szerintem te nem ismered ezen szavak jelentését. Én csupa olyant látok, ahol mind a szavakat, mind a nyelvtant használtatják. Egy olyan könyv nincs, amelyik azt kérné feladatként, hogy: sorolja fel a lest-hez használatos segédigéket.

2021. júl. 5. 22:05
 35/43 A kérdező kommentje:
#34 Nem ismerek olyan embert, aki könyvekből tanult meg egy nyelvet folyékonyan beszélni. Számomra, és sokak mások számára az összes angol tankönyv haszontalan volt.
2021. júl. 5. 22:14
 36/43 A kérdező kommentje:

De elég lett volna szavazni a többi válaszra, ahol ez le lett írva.

Mellesleg megnyugodhat minden kedves válaszoló. Egy életre elvették a kedvem.

2021. júl. 5. 22:16
 37/43 anonim ***** válasza:
25%

"Csak egy egyszerű kérdés volt..."

"Egy életre elvették a kedvem."

Mit nyígsz, mint a perzselt malac? 9:28-kor feltetted a kérdést, 10:06-ra megkaptad a normális válaszokat. A többi mit érdekel? Vagy te olyan ember vagy, aki nem mer átmenni a zebrán? Hátha mégse azt jelenti, hogy itt kell átmenni? Szánalomlánya.

2021. júl. 5. 22:25
 38/43 A kérdező kommentje:
#37 Szégyen.
2021. júl. 5. 22:28
 39/43 anonim ***** válasza:
31%

"Számomra (...) az összes angol tankönyv haszontalan volt"

Ja hogy te tankönyvből próbáltad megtanulni az állítólagos anyanyelvedet? Hát akkor ennyit arról, hogy neked az angol az egyik anyanyelved...

2021. júl. 5. 23:03
 40/43 A kérdező kommentje:
#39 Szerinted, ha haszontalan volt...abból tanultam? Gondolkozz. Nem olyan nehéz.
2021. júl. 5. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!