Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért fáj egyeseknek hogy...

Miért fáj egyeseknek hogy idén is van nyelvvizsga amnesztia?

Figyelt kérdés
Én is beleestem ebbe és kifejezetten jól jött mert a munka amit dolgozni fogok oda nem kell a nyelv és sajnos a vírus miatt kevesebb volt a lehetőség is.
2021. júl. 4. 22:04
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

#40:

Az eddig meglévő követelmény sem vészesen magas. 280 pont a minimum amit el kell érni, nevetséges. Nem akarom ezt a kérdést szétoffolni úgyhogy nem folytatom ezt a részét.

A rossz nyeloktatás dacára sokan már az egyetemre nyelvvizsgával mennek, tehât akkor valahogy mégis megoldható a dolog. Persze hogy megoldható, pénzt, időtn energiát kell beleölni. Értem én hogy mindenkinek van olyan zseniális mérnök ismerőse aki már màsodévben műholdat épített de egy mukkot nem tud angolul, de azért ezt hagyjuk meg a ritka kivételnek. A szakok többségére még mindig egy darab középfokú nyelvvizsga kelln szinte minden nyelvet elfogadnak, milyen kifogást lehet még talàlni?

2021. júl. 7. 18:07
 42/47 A kérdező kommentje:

Menthetetlen vagy.

En pl hajlektalan emberekkel es idosekkel dolgozok.

Soha nem kell idegen nyelv.

2021. júl. 7. 18:52
 43/47 anonim ***** válasza:
51%

#42:

A kérdés (az én értelmezésemben) nem arról szólt, hogy van-e értelme a nyelvvizsgát megkövetelni a diplomához. Ha érdekel a véleményem, akkor elárulom hogy szerintem ezt nyugodtan rá lehetne bízni az intézményekre, elvégre szerintem ők sokkal jobban meg tudják ítélni hogy szükséges-e az idegennyelvtudás.

Jelen esetben viszont van egy törvényi szabályozás, hogy a diplomához kötelező a nyelvvizsga és ezt tették semmissé zsinórban már második éve. Nyilván akinek eszében se volt elmenni levizsgázni az röhög a markába, de tapsolni ne kelljen már hozzá.

2021. júl. 7. 19:00
 44/47 A kérdező kommentje:

En voltam januarban is kozel voltam hozza 50% lett.

Kuzdottem mindig mert nem ez volt az elso es nem a kormanyra vartam..

2021. júl. 7. 19:10
 45/47 A kérdező kommentje:
Ettol meg nem kell leirni azokat hogy egyetemre se menjen az aki.. tudom hogy ez a velemenyed es ertem eztca hozzaallast is de azert..
2021. júl. 7. 19:11
 46/47 anonim ***** válasza:
38%
Őszinte leszek ha idén végeznék én se mennék nyelvizsgázni
2021. júl. 7. 19:29
 47/47 anonim ***** válasza:
24%
Én nem tudok egyetem mellett elmenni, én is idén végzek, bízom, hogy idén is lesz amnesztia.
2021. júl. 7. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!