Most fogok elkezdeni tanulni olaszul szerintetek mennyire nehéz, és így könyebb franciául megtalnulni?
Figyelt kérdés
Véleményeket várok az olasz nyelvről!:D
(Francia nincs ahova megyek gimibe :/)
2010. aug. 26. 11:09
1/5 anonim válasza:
bocs hogy off-olok
engem is érdekelne az olasz
én a suliban franciául tanultam csak kb.minden évben más tanárom volt így minden összekeveredett bennem
én úgy tudom hogy mivel az olasz és a francia is latin nyelvcsaládba tartozik ezért könnyebb egyiket a másik után tanulni
2/5 A kérdező kommentje:
én is így tudom csak kíváncsi vagyok h olyan emberek akik mind a két nyelvet tanulták mire jutottak:) am elhatáűroztam h midn1 h mikro de életem során megfogok tanulni franciául:D de épp elég lesz nekem angol-olasz-(magyar:P)
2010. aug. 26. 11:21
3/5 anonim válasza:
én 4 évig tanultam olaszul, utána kezdtem a franciát, most azt tanulom 3 éve :) sokkal, de sokkal könnyebb, egy csomó mindent magyarázni sem kellett nekem, mert már megértettem az olaszban. szóval a válasz határozottan igen :D egyébként az olasz szerintem nagyon szép nyelv, nem is túl nehéz. de a franciát jobban szeretem.
4/5 anonim válasza:
Én is 4 évig tanultam gimiben. Igazából nem mondanám nehéz nyelvnek, de annyiféle igeragozás van, hogy a végén én már összekevertem őket mindig, és persze mindenből 600 kivétel van, de amúgy ha ezen túlesel akkor nem lesz nehéz, egy jó tanárral bármi elérhető, sok sikert!:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és elhatároztam h úgy oda fogok figyelni dolgokra angollal ekcsesztem 3.tól tanultam és akk leszartam ésa csak nyűg volt de most van kedvem nyelvet tanulni főleg, h vmi latin nyelv:DDD
2010. aug. 26. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!