Aki tud franciául és esetleg jártas a vendéglátásban, segítene? Néhány munkakör neve érdekelne.
Figyelt kérdés
1. Chef de Partie
2. Commis de cuisine
3. Sous-chef
Mi a kézilány (konyhalány) és a felszolgálás franciául?
k öszö nöm előre is.
2011. okt. 18. 16:23
1/7 A kérdező kommentje:
4. Demi oder Chef de patissier
2011. okt. 18. 16:34
2/7 A kérdező kommentje:
5. Casserollier
2011. okt. 19. 16:39
3/7 A kérdező kommentje:
Ne tolongjatok... :-D ... :-(
2011. okt. 20. 10:58
4/7 anonim válasza:
A chef de partie is a cook who is in charge of one area of a restaurant's kitchen. szakács, aki az étterem konyhájának egy részlegéért felel
Commis de cuisine est la première étape dans la hiérarchie des métiers de la
cuisine. tehát ez egy kis szakács tanonc lehet
The Sous-Chef de Cuisine (under-chef of the kitchen) is the second in command. ez pedig a főszakács után jön
5/7 anonim válasza:
Demichef-Patisserie werden der Süßspeisenkoch und die Süßspeisenköchin genannt. gondolom segít a cukrász főnöknek a konyhán
6/7 anonim válasza:
Chef de patissier
ő meg ugye akkor a cukrász főnök az étteremben
(oder - németül vagy-ot jelent)
7/7 anonim válasza:
Casserolier (mosogatók)
minden fenn van google-on
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!