Melyik a könnyebb nyelv, a spanyol vagy az olasz?
Sziasztok!
Németül 7, angolul pedig már 3 éve tanulok, most szeretnék egy harmadik idegennyelvet is (csak megalapozni, majd tovább tanulni). Ezalatt azt értem, hogy videókat néznék, hogy tudjak valamit, később pedig nyelvtanárhoz is elmennék. A célom ,,csak,, az alapfokú nyelvvizsga, csak a pluszpontok miatt a későbbiekben. Az érdekelne, hogy melyik a könnyebb nyelv német és angol után, nem a szépség vagy a fontosság alapján választanák, ami tudom, hogy nem a legjobb, de nem hiszem egyébként sem, hogy nagyon használnám. Szívesen fogadok más nyelveket is! (Ami nem az eszperantó, mert olyat szeretnék, ami nem kitalált nyelv, és a holland, mert félek ,hogy keverném a némettel) Várom a tapasztalatokat, és esetleg youtube csatornákat (ahol az alapoktól kezdenek) előre is köszönöm.
Köszönöm, azt nem tudtam, hogy az alapra nem jár pont.
Ha például mindkettőből lenne egy egy középfokom, az 56 pont, vagyis több mint 40, ilyenkor ezt mind megkapnám, vagy csak 40-et?
3-as oké,hogy kinyílik de egy átlag magyar mikor megy oda dolgozni havi 100-200 dollárokért?
Nem kötekedés meg semmi csak mindig felhozzák pl a franciánál Afrikával kapcsolatosan de a spanyol,portugál kb ugyanaz a kategória ebből
Magyarországon a l..szt a spanyol a hasznosabb. Kit érdekel myen nyelven beszélnek a drogok és szappanoperák hazáiban. Ellenben Olaszország fontos külkereskedelmi partnerünk, nem egy olasz cég van Magyarországon.
Nekem csak azért hasznos a spanyol, mert az USA-ban élek egy déli államban, ráadásul a férjem latino származású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!