Strecky2001 kérdése:
Alvás közbeni nyelv tanulás, románul szeretnék megtanulni rá vagyok szorulva Erdélyben, a múlt este próbáltam de nem maradt meg semmi. Valami tippek?
Figyelt kérdés
Lehet az volt a gond, hogy elég csendesen hallgattam.2021. máj. 25. 07:33
1/20 anonim válasza:
Alvás közbeni nyelvtanulás? Ez miért nem az Ezotéria kategóriában van???
4/20 anonim válasza:
Alvás közben nem lehet. Sőt, még úgy sem lehet, ha ébren vagy, s megy a háttérben a román szöveg.
Amúgy ha érettségire kell (A felhasználónevedből ítélve 2001-ben születtél, szóval most kb 20 éves vagy, de ha egy évvel később irattak iskolába, akkor pont most érettségizel, vagy ha 3+2 évvel jutsz az érettségiig, akkor is még előtted van) van jópár sablonos esszém a II-eshez és a III-ashoz is. Meg egy sablonom a I B-hez. :)
5/20 anonim válasza:
Az egyetlen módja, hogy alvás közben nyelvet tanulj az az, ha az adott nyelven álmodsz. Tudatos álmodással lehetséges.Viszont akkor is lehet, hogy valamit rosszul mondasz, hiszen csak a meglévő tudásodat gyakorolod.
Egyébként ne erre alapozva, tanuld meg rendesen odafigyelve.
6/20 anonim válasza:
Tedd a párnád alá a nyelvkönyvet
7/20 anonim válasza:
Utolsó téved, egy románt tegyél a párnád alá estére.
8/20 anonim válasza:
Kellene neked valaki, akivel tudsz gyakorolni.
10/20 anonim válasza:
Erdelyben el, Romaniaban es nem tudja az orszag nyelvet? Na jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!