Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy fejezi ki az angol, ha...

Hogy fejezi ki az angol, ha egy ember igényes magára?

Figyelt kérdés

Tudom tudom google, ezt mellőzzük, mert utánanéztem.

Viszont sokszor van olyan szó vagy kifejezés, ami nem igazán illik bele a szövegkörnyezetbe.

Ha mondjuk azt akarom megkeresni hogy "tart", megvan hogy hold, és egy beadandóban leírom hogy "I hold a cat", arra hogy állattartó vagyok, az elég gáz, pedig utánanéztem a jelentésének, szóval értitek miért kérek segítséget, és miért nem hagyatkozom a googlere.

Szóval, hogy fejeznéd ki hogy "What do you do to feel yourself **igényes**?"

2021. máj. 18. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

#7, nekem tokeletesen ertetendo volt, kerdezonek nem hinnem, foleg, hogy a feel yourself kifejezest akarta hasznalni.

Fell yourself - egesz mast is jelent (het), ugyebar.

2021. máj. 19. 00:16
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
What do you do to make yourself feel immaculately presented/well groomed/well taken care of?
2021. máj. 19. 00:21
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Takes pride in his/her appearance.
2021. máj. 23. 03:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
put together
2022. ápr. 9. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!