Tippek norvég nyelv tanulásához?
Egyedül tanulnám, itthon. Jó könyvek, videók stb stb, bármi ami hasznos lehet?
Teljesen a nulláról kezdeném.
Nem vagyok az otthoni nyelvtanulás híve, mert az elején lehetetlen kb ha nem áll melletted valaki, főleg egy számunkra ennyire "idegen" nyelvnél. A skandináv krimik nagyon jók, izgalmasak de nem kezdők számára.
Tudom, hogy sokba kerül, de ha beiratkozol egy nyelviskolába mondjuk egy A1-A2 képzésre akkor megismerkednél annyira a nyelvvel, kapnál tankönyvet, lenne kiindulási alapod ahhoz, hogy utána otthon egyedül folytasd.
1-es, én sosem jártam tanárhoz spanyolból és közel anyanyelvi szinten beszélem, C1-es nyelvvizsgám is van belőle és most az egyetemen is spanyolul vannak a tárgyaim, én vagyok az egyik legjobb hallgató a szakomon szóval nagyon nem értek egyet...
A kérdésre válaszul pedig azt mondanám, hogy keresgélj könyveket a nyelvkönyvbolt nevű oldalon, vannak norvég könyveik. Ha tudsz angolul vagy németül, nem lesz olyan bonyolult számodra, nézz sok videót és beszélgess anyanyelviekkel a kiejtés gyakorlásához. Sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!