Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki volt az áprilisi Origo...

Ki volt az áprilisi Origo nyelvvizsgán?

Figyelt kérdés
Az áprilisi nyelvvizsga eredménye megérkezik a májusi vizsga előtt? (Mivel csúszott 1 hetet az áprilisi, a májusi meg 8-án lesz. (Írásbeli))

2021. ápr. 17. 15:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Átváltott sikeresre.
2021. máj. 6. 18:10
 22/51 A kérdező kommentje:
19? Neked váltott át sikeresre??
2021. máj. 6. 18:29
 23/51 A kérdező kommentje:
Most én is írtam nekik. Már megesz az ideg..nagyon kellene a plusz pont😖
2021. máj. 6. 18:41
 24/51 anonim ***** válasza:

19 Igen,nekem :) Én voltam a 6-os is 10-es is :D Eddig sikertelen volt ugye hétfő óta és most frissítettem rá és sikerest ír,de eredményt még nem. Akkor nekem fixen sikeres, nem?

Szerintem a tiéd is átválhat ha feldolgozzák az eredményt. Szorítok mindannyiunknak.

2021. máj. 6. 19:03
 25/51 MetalRock09 válasza:
Sziasztok! Én az iránt szeretnék érdeklődni, hogy csak nekem van az "A vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye" tábla feltüntetve a legalján, illetve ezek szerint akkor csak én nem kaptam meg vagy hogy van ez most? Aki tud friss informáicókat nagyon hálás lennék, ha közzétenné! :)
2021. máj. 6. 20:20
 26/51 anonim ***** válasza:

Szia utolsó! Sajnos még nekem is az van ott. :( Remélem hamarosan kiderül már az eredmény. Szorítok mindenkinek!

Első voltam.

2021. máj. 6. 20:23
 27/51 anonim ***** válasza:

Szerintem a rendszer folyamatosan dolgozza felfelé,lehet névsor szerint megy. Nem szeretnék hülyeséget mondani,csak egy tipp. Nekem is azt írja,hogy nincs eredménye,viszont a fülnél átváltott sikertelenről sikeresre, szóval pontszámaim nekem sincsenek. Nem tudom,hogyan haladnak, vagy mi alapján működik ez amúgy.

Akinek átváltott voltam.

2021. máj. 6. 21:08
 28/51 anonim ***** válasza:
Remélem holnap felteszik a pontokat.
2021. máj. 6. 21:40
 29/51 anonim ***** válasza:
A facebook oldalukon kb félórája tették ki,hogy holnap reggelre fent lesznek az eredmények:)
2021. máj. 6. 22:25
 30/51 anonim ***** válasza:
Fent van:) Még éjfél előtt feltették.:)
2021. máj. 7. 07:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!