Ki volt az áprilisi Origo nyelvvizsgán?
Figyelt kérdés
Az áprilisi nyelvvizsga eredménye megérkezik a májusi vizsga előtt? (Mivel csúszott 1 hetet az áprilisi, a májusi meg 8-án lesz. (Írásbeli))2021. ápr. 17. 15:41
1/51 anonim válasza:
Szia!
Nekünk azt mondták 3-4 hét, úgyhogy előfordulhat, hogy addigra nem érkezik meg az eredmény. :/
2/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos gondoltam, de reméltem, hogy valami csoda folytán hamarabb közlik. 😅
2021. ápr. 19. 23:06
3/51 anonim válasza:
Nekem csak a szóbeli kellett, remélem minél hamarabb kiderül...
4/51 anonim válasza:
Írtam neki, csak a szokásos 30 napon belül kiderül az eredmény-t küldték. Remélem azért megfutattják, hogy május előtt kiderüljön. :S
5/51 anonim válasza:
Sajnos szerintem tuti, hogy nem fog Május előtt kiderülni, szinte esélytelennek tartom. :( Ne éljétek bele ebbe magatokat. (Első voltam).
6/51 anonim válasza:
Én csak írásbeliztem.Nekem azt írja,hogy a vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye,viszont május 4-5-re lehet foglalni időpontot Budapesten a feladatok értékeléseinek megtekintésére. Akkor lehet,hogy ma felkerül az eredmény?:) Vagy ez a kettő nem függne össze?
7/51 anonim válasza:
Írtam ma emailt és azt választ kaptam,hogy előreláthatólag jövő héten teszik közzé az eredményeket.
8/51 A kérdező kommentje:
Hú de szuper lenne! Mondjuk így is belelóg a 8.-ába, de nem baj! :)
2021. máj. 3. 15:44
9/51 anonim válasza:
Nálam azt írja "sikeres szóbeli", de pont még nincsen.
Holnap én felhívom őket. Májusra nekem is lenne időpont 8 és 10, nem szeretnék menni feleslegesen...
10/51 anonim válasza:
Egy ismerősömnek is ugyanezt írja,hogy sikeres szóbeli,de pontok nincsenek. Nekem azt,hogy nincs eredmény,bár írásbeli nem szóbeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!