Április origo nyelvvizsga, valaki került már lezárt státuszba?
Én angol közepen voltam, írásbeli. Szerintem könnyebb volt mint a februári és a levél és érvelés is egyszerűbb volt.
A fordítás volt a nehezebb, főleg hogyan is hangzik az szépen magyarosan. :D
Szerintem két hét van az eredményig, de lehet, hogy tévedek. Úgy tudom, hogy az utolsó vizsganaptól számított 30 nap. Na az nekem 10-én volt.
Egyébként németen voltan, közepen, és szerintem egyszerű volt.
Én péntek óta vagyok lezártban, de lehet már előtte is abban voltam, csak akkor láttam:)
Onnan látod, hogy ha belépsz, oldalt van olyan fül hogy folyamatban lévő vizsgák, meg olyan hogy lezárt vizsgák, és ha az alatt jelenik meg, akkor abban vagy :) ez azt jelenti, hogy már kijavították, csak valamilyen számítógépes ellenőrésen kell átesnie még...
Abban hogy mit írnak, kb semmit nem lehet bízni.
Megkérdeztem a múlt alkalommal csütörtökön, azt írták hogy jövő hét eleje, ehhez képest még aznap fent volt két órára rá xD
itt nézheted meg
ahhh nagyon ideges vagyok még mindig semmi, ha ma sem kapjuk meg az eredményt komolyan megőrülök, mostmár az érettségire meg a ballagásra kellene koncentrálni, de én még ezen is idegeskedhetek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!