Euroexam angol B2-es nyelvvizsgához tippek?
Tapasztalatok érdekelnének.
Mire érdemes odafigyelni? Levélírásnál általában milyen feladatok vannak? Miből érdemes készülni? Mennyire korrektek? Bármi.
szia,köszi a választ.
A levelet mennyi pontozták neked korrekten?
Esetleg te szóbelire miből készültél, mennyire várnak sokat pl. érvelésnél?
A fórumon tudsz tapasztalatokat olvasni.
A saját tapasztalatom és ezt ott is többen írják, hogy a listening feladatból a gyakorló feladatok jóval könnyebbek, mint a vizsgán. Áprilisban pl. ezek voltak a feladatok: short conversations - recycling, filling gaps - meditation techniques, multiple - bilingual children. Talán könnyebbnek tűnt volna, ha laborban lehet csinálni, nem pedig egy cd szól, és közben hallom, ahogy matat a mögöttem ülő.
A speaking rész discussionnél sok múlik a partneden: ha nem kérdezget vissza és monológot mond, úgy nehéz lesz egy párbeszédnek kikerekednie.
Többen panaszkodnak arra is, hogy a reading részben olyan szöveget kaptak, amely tele volt ismeretlen szóval.
Ahogy olvastam, valamelyik vizsga könnyebb, valamelyik nehezebb, de a pontozásnál nehézségi súlyozást alkalmaznak, hogy minden vizsga egyforma nehézségű legyen, bár szerintem ez a cél megvalósíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!