Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki volt az áprilisi Origo...

Ki volt az áprilisi Origo nyelvvizsgán?

Figyelt kérdés
Az áprilisi nyelvvizsga eredménye megérkezik a májusi vizsga előtt? (Mivel csúszott 1 hetet az áprilisi, a májusi meg 8-án lesz. (Írásbeli))

2021. ápr. 17. 15:41
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Telefonon azt mondták, hogy szeretnék az eredményeket feltenni a következő napokban, hogy a májusi vizsga előtt meglegyen. Nagyon remélem!
2021. máj. 5. 10:47
 12/51 anonim ***** válasza:

Most hívtam fel őket 10 perce.

(előző voltam)

2021. máj. 5. 10:48
 13/51 anonim ***** válasza:
Húú,de jó lenne ha a héten feltöltenék. Majd írjátok meg,hogy sikerült.:)
2021. máj. 5. 11:09
 14/51 A kérdező kommentje:

Van olyan, akinek az írásbeli sikertelenről sikeresre változott? :(

A szóbelim múlt hónapban így volt..:)

2021. máj. 5. 18:51
 15/51 anonim ***** válasza:
Nekem is sikertelent ír ma délelőttől és ugyanez lenne a kérdésem.:(
2021. máj. 5. 19:25
 16/51 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok, hogy mindkettőnknek megváltozzon😭🤞🏻
2021. máj. 5. 20:45
 17/51 anonim válasza:
Sziasztok! Én komplexen voltam és most azt írja,hogy sikeres szóbeli de ugye nincs pont meg semmi és alul azt írja,hogy a vizsgának még nincs eredménye. Ez mit jelenthet?
2021. máj. 5. 20:56
 18/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez miért van, de hasonló volt múltkor mikor szóbeliztem. Azt írta ki, hogy sikertelen, de mikor rámentem, azt írta nincs eredmény. Mikor az eredmény megérkezett, átmódosították sikeresre. Ez lehet csak átmeneti dolog, ha valóban sikeres, azt nyilván már nem változtatják meg, de a sikertelen sok esetben átváltozik sikeresre.
2021. máj. 5. 23:01
 19/51 anonim ***** válasza:

Sajnos én sem vagyok okosabb ezen a téren. 2018-ban szóbeliztem,abban biztos is voltam,hogy sikerül elsőre. Dexam-on voltam eddig 2x,egyszer 2 ponton múlott,fellebbeztem,de hát nyilván nem adták meg. Másodjára meg nem voltam felkészült,így Origóra váltottam. Most tanárhoz jártam hosszú időn keresztül,mentek a feladatok. Vizsgán sajna túl stresszes tudok lenni,félek figyelmetlen voltam és nem vált át sikeresre.

De bízom azért,hogy mindannyiunknak meglesz!:)

Olvastam olyat is,hogy lehet még nincs minden rész ellenőrizve aztán azért mutatja a sikertelent a rendszer,de van akinek úgyis marad.:(

A sikeres szóbeli szerintem fixen sikeres,lehet az írásbeli még nincs javítva.

2021. máj. 6. 08:23
 20/51 anonim ***** válasza:
19/19 voltam. Küldtem emailt és nem hivatalos eredmény,de azt válaszolta,hogy azt látja sikertelen sajnos.:(
2021. máj. 6. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!