Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Akiknek nem kell nyelvvizsga...

Akiknek nem kell nyelvvizsga a diplomához örülnék hogy nem kell nyelvet tanulniuk?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 15:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
" Ha nekem évekig kellett várni a diplomamra és nyelvtanfolyamok költeni a pénzem akkor más is megteheti."- egészségügyisek is? Kicsit rossz indulatú vagy.
2021. ápr. 19. 09:22
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ő csak egy troll. Ne etessétek.
2021. ápr. 19. 09:33
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen az egeszsegugyisek is. Nekem se volt semmi szükségem a nyelvvizsgara a szakmához.
2021. ápr. 19. 12:36
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
és miért fájna, ha eltörölnék? Csak nehogy az a mentős ne tudjon menteni bákit, mert pl nincs nyelvvizsgája.
2021. ápr. 19. 14:23
 15/25 A kérdező kommentje:
Addig míg nincs neki dolgozhat mint beteghordozo.
2021. ápr. 19. 14:25
 16/25 anonim ***** válasza:
49%
Hát azért annak, aki emberekkel foglalkozik, akármikor szüksége lehet a nyelvtudásra...
2021. ápr. 19. 16:05
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
Igen, ezért kell munkához kötni, de ne diplomához. Nekem pl van egy gyógyszerész ismerősöm, akinek nincsen angol nyelvvizsgája, de tökletesen beszél angolul, megbukott a nyelvvizsgán korábban, azt mondta neki is rossz tanárja volt középsuliban, de franciát nagyon jól tanították, abból még FELSŐFOKÚ-t tett le. Teljesen tanárfüggő az egész, amiért csak a diák szív, vgy későbbiekben egyetemi hallgató.
2021. ápr. 19. 17:07
 18/25 anonim ***** válasza:
59%

"tökletesen beszél angolul, megbukott a nyelvvizsgán korábban"

Akkor kellett volna megpróbálnia (újra), amikor már jól tudott. Benézte. A saját választása volt, hogy nem futott neki újra. Meg az is, hogy akkor futott neki, amikor még nem kellett volna. Legtöbben nagyon is jól fel tudják mérni még az éles vizsga előtt, hogy mennyi esélyük van rá, és csak akkor mennek neki, amikor már reális.

"Teljesen tanárfüggő az egész"

:)))))

Akkor vagy az összes diákom átmenne a nyelvvizsgán, vagy az összes megbukna. Ehhez képest vannak, akiknek elsőre összejön, vannak, akiknek többször kell nekifutniuk, meg vannak, akik csak később szerzik meg, ha megszerzik, amikor már nem leszek a tanárjuk. Akkor most melyik "szárad az én lelkemen"? :D

2021. ápr. 19. 17:55
 19/25 anonim ***** válasza:
54%
Sajnálom, hogy tanár létedre nem érted meg, hogy nekem a többiekkel való doktori avatásom múlik, kirendelgetések, kötelező gyakok mellett kb lehetetlen megcsinálni, igen elhiszem, ha könnyebb szakra járnék mellette meg tudnám csinálni. Itt nem erről van szó, hanem a diplomához kötésről.
2021. ápr. 19. 18:43
 20/25 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként nem,kiment Angilába. Magántanárt pedig nem mindenki tudja megfizetni, örülök, hogy a te diájaidnak, vagy az ő szüleiknek ere telik. Másrészt, akkor veled lehet a probléma: nálunk angolból felkészítette saját tanár az iskolából, nekik szerencséjükvolt, nagyon jó tanár volt, mindenkinek sikerült elsőre, németből minket más tanár készített fel, nem az aki eleve tanított, ő nem vállalta el, senkinek nem sikerült,kb 5en jártunk hozzá. Később meg is tudtam, hogy titokban mondta az egyik lánynak, aki eléggé tehetős volt (szülei orvosok), hogy nehogy felvegye ezt a faktot,mert nem készít fel rendesen, külön tanfolymra járt el, sőt 2-szer is, amit mondanom se kell, hogy nem ő fizetett, neki elsőre összejött. Úgyhogy ennyit az én kedves német tanáraimról, nagyon rossz tapasztalatom volt az iskolában velük, s igen nagyon bánom, hogy bíztam bennük.
2021. ápr. 19. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!