2021 márciusi, komplex origó vizsgának mikor várható az eredménye?
Figyelt kérdés
B2 németen voltam.2021. márc. 16. 19:35
41/204 A kérdező kommentje:
Sajnos a képfeltöltést nem tudom megnyitni...:(
Nekem sincs még eredményem a komplexen. Azt sem írja, hogy sikeres-e vagy sem. Csak azt amit eddig, hogy "A vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye".
Akkor ezek szerint bukta?:((
2021. márc. 26. 19:12
42/204 anonim válasza:
Dehogy bukta még nincsenek kint eredmények semmiképp nem bukta
43/204 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm.
Remélem nem bukta, mert a szóbelinek a beszélgetős része 80% lett. Nagyon nagyon izgulok most.:'(
Szerintetek mennyi esélye van, hogy holnap felrakják?
2021. márc. 26. 19:42
44/204 anonim válasza:
Holnap is felrakhatják, Szombaton?
Én is nagyon várom azt az egy szem írásbelimet. :D
45/204 anonim válasza:
A 34-es a saját oldalát mutatta meg képfeltöltéssel, az origó vizsgafiókjában. Gratulálok amúgy, szép eredmények! :)
46/204 Deckardd válasza:
Akiknek nincsen olyan menüpont hogy “összes vizsgám”: azért mert egyetlen vizsgátok van, nekem is az után jelent meg hogy leadtam a jelentkezésem egy másikra amit persze azonnal vissza is vontam, és mostmár látom.
47/204 A kérdező kommentje:
Azt írta az ügyfélszolgálat, hogy legkésőbb szerdáig közzéteszik.
2021. márc. 26. 20:03
48/204 anonim válasza:
45-ös te egy nagyon király arc vagy...valóban, beadtam egy jelentkezést egy másik vizsgára, amit vissza is vontam, de meg is jelent, hogy sikeres komplex :) (angol C1)
49/204 anonim válasza:
Előző vagyok, rossz számot írtam, Deckardd-nak akartam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!