2021 márciusi, komplex origó vizsgának mikor várható az eredménye?
Nekem is papíralapú, igaz nem angolon voltam de még nincs eredmény. Olyan 27fele teszik fel részeredmény nélkül hogy melyik sikeres és szerintem 30.án pontozással
(Nekem így volt angol B2nél még régebben)
Köszi a válaszokat.
Igen, én minden vizsgarészt személyesen megcsináltam. A labor 5.-én, írásbeli 6.-án és a szóbeli 7.-én vasárnap volt.
Nekem is első origós volt, angolból eurón voltam, ott 1 hét alatt kijavították, és küldték a részeredményeket is.
Remélem Nektek is sikerülni fog!
Gratulálok Kérdező és drukkolok mindenkinek!
Bocsi az offért! Angolból volt valaki most kétnyelvű Origon? Nehezebb a kétnyelvű, mint az egynyelvű? Gondolkodom, hogy kétnyelvűre megyek.
Köszönöm szépen! Lehet megpróbálom akkor a kétnyelvű írásbelit és az egynyelvű szóbelit. Így is lehet, és a végén egynyelvű komplexnek számítana majd.
A labor a szóbelivel van ha minden igaz. Ugye?
Köszönöm, semmi gond!
Szerintem a kétnyelvű nem ér többet mint a sima. Akkor csináld meg, ha nagyon jó vagy angolból/németből, mert a fordításokban ugye elég pontosnak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!