2021 márciusi, komplex origó vizsgának mikor várható az eredménye?
Figyelt kérdés
B2 németen voltam.2021. márc. 16. 19:35
1/204 anonim válasza:
1 hónap szokott lenni.
Kérhetsz gyorsítottat is plusz pénzért, az 1-2 hét.
2/204 anonim válasza:
Én is várom, 30 napot mondtak max. Remélem mostmár lassan láthatjuk. De amúgy 18 munkanapot mondtak nekem többen, hogy annyi idő alatt lett meg nekik.
3/204 anonim válasza:
Bocsi az offért, de most látom a vizsgafiókomban hogy online zoom konzultáció volt ma délután. Ez mi? Üzenetet nem kaptam róla, így szépen le is maradtam. Nektek van ilyen? Március elején voltam én is vizsgázni. Köszönöm!
4/204 anonim válasza:
Szintén ránéztem miután válaszoltam... (2es vagyok)
Én csak arra tudok tippelni, hogy nem nekünk szólt, hanem az áprilisi vizsgázóknak. Mert a keresőben kidobott egy májusi kiírást, hogy eligazítás az online vizsgához...
5/204 anonim válasza:
Köszönöm szépen a segítséget! Akkor megnyugodtam. Minden nap többször is megnézem a fiókot de ma kivételesen abban az időben nem. Első nyelvvizsgám az Origo-nál (csak írásbelin voltam) így nem igazán értettem ezt. Hová kerül majd az eredmény?
6/204 anonim válasza:
Ott a profilban fogjuk látni, ha minden igaz. De én sem tudok többet, nekem is első volt.
7/204 anonim válasza:
Köszi! Drukkolok! Majd írd meg az eredményt! Jelentkezem én is.
8/204 anonim válasza:
Sziasztok! Meg volt tartva jelenléti formában? Én áprilisban megyek:)
A vizsgajelentkezésre kell majd rámenni az eredményhez, bejelentkeztek és kifogja dobni egy táblázatban:)
9/204 anonim válasza:
Nekem péntek szombat volt a vizsganap, így igen. Akinek hétfőn vagy utána lett volna előrehozták vasárnapra meg a szabad időpontokra (ha vállalták így is). Ez a papíralapú volt, ha jól tudom most csak online van az egész, ugye?
10/204 anonim válasza:
Én a 8as vagyok, nekem lehetett jelentkezni papíralapúra, de nem tudom hogy készüljek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!