2021 márciusi, komplex origó vizsgának mikor várható az eredménye?
Figyelt kérdés
B2 németen voltam.2021. márc. 16. 19:35
91/204 Deckardd válasza:
#88 as én is ebben szenvedek, látom ott hogy sikeres szóbeli de eredményt még nem mutat, úgy szeretnék örülni de nem tudok míg nem látok pontokat😂
92/204 anonim válasza:
Jók vagytok, mert nekem azt írja hogy nincs eredmény. 😬😂
93/204 anonim válasza:
Ha 1 vizsgád van, csak a táblázatot látod és ott írja... Vegyél fel vizsgát, majd visszamondod, viszont így részeredmények nélkül (jó esetben) látod, hogy sikerült-e vagy sem.
94/204 anonim válasza:
Én hiába vettem fel plusz vizsgát, akkor sem írja ki, hogy sikeres-e csak azt, hogy nincs eredmény.
Eddig mindig kirakták kb 29-e délután az eredményt, már nem bírok várni.
95/204 anonim válasza:
Nekem is ugyanúgy van mint Neked, utolsó hozzászóló. Minden percben a fiókomat nézem.
96/204 anonim válasza:
Remélem délután legkésőbb kiírják az eredményeket!
97/204 anonim válasza:
Remélem, mert nagyon várom már.
100/204 anonim válasza:
Valakinek van már eredménye?
Mindjárt felhívom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!